fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90

Danmarks foretrukne mobilreparatør

Hos PhoneCare er vores mål at blive landsdækkende, og vi er godt på vej. Vi ser ingen grund til at betale for meget for kvalitet. PhoneCare har mere end 500 erhvervspartnere i hele Danmark, og servicerer alt fra private til store virksomheder, såvel som offentlige institutioner. Vi har erfaret, at alle, store som små, er rigtig glade for at spare penge, uden at gå ned på kvalitet. Kontakt os i dag, og hør mere om en aftale til din virksomhed!

Om os

PhoneCare blev grundlagt og startet tilbage i år 2010 i Odense, hvor vi oplevede en stigning i antallet af smartphones hos danskerne. Dette blev startskuddet på PhoneCare som vi kender det i dag og på den nye industri inden for smartphone og tablet reparationer. PhoneCare har været med helt fra starten af, hvor den første iPhone 3G blev solgt her i Danmark, hvor der pludselig opstod et kæmpe behov for reparationer af disse dyre telefoner, hvor man førhen blot var vant til at smide telefonen ud, hvis den gik i stykker. Vi har lige siden den dag, repareret flere hundrede tusinde af telefoner og tablets og hjulpet rigtig mange kunder med deres enheder, når uheldet havde været ude.

I august 2019 blev Phonecare opkøbt af Phonetrade.

I dag er der 8 Phonetrade butikker i Danmark beliggende i København, Hellerup, Aarhus, Kolding, Aarhus og Slagelse. Phonecare/Phonetrade er et af de ældste og mest etablerede smartphone og tablet værksteder i Danmark!

Vores koncept

Helt fra starten af har Phonecares filosofi gået ud på, at tilbyde kunderne det bedste produkt på markedet – et produkt som vi selv ville kunne stå inde for. Ud fra vores filosofi udviklede vi vores koncept, som går ud på at kunne tilbyde vores kunder produkter af top kvalitet, samtidig med at priserne afspejlede kopi-kvalitet. Vores koncept har i den grad vist sig at være en succes, eftersom vi er blevet fordels- og foretrukket værksted hos mange forsikringer og offentlige institutioner og ikke mindst private kunder – det er vi rigtig taknemmelig for!

Vi hos PhoneCare er stolte af at have nået dertil, hvor vi er i dag. Vores sikkerhedsgodkendte værksteder har over 10 års erfaring inden for reparation af forbruger elektronik, og at have arbejdet med reparationer af elektroniske enheder i så lang tid kan forhåbentlig være dit kvalitetsstempel af os. Vi går ind til vores arbejde med en ideologi om, at man sagtens kan få en stærk og robust kvalitet uden at skulle betale mere end nødvendigt. Vi ville ikke være i stand til at eksistere uden dig, og vi er taknemmelige for, at vi er blevet vist den tillid, der har givet os brød på bordet op til dags dato. Dette skal naturligvis tilbagebetales, så derfor tager vi imod hver eneste iPhone, iPad eller smartphone med et smil på læben. Hos os er både dig og din enhed i trygge, effektive hænder. Vi er bevidste om, at elektronik bare skal fungere, og derfor tilbyder vi de bedste priser, den bedste service og de bedste materialer, så du i sidste ende kan gå glad og tilfreds ud af butikken med din “nye” mobil eller tablet.

Phonetrade Aarhus

Fiskergade 1, 8000 Aarhus C Bestil tid

Phonetrade Østerbro

Østerbrogade 105, 2100 København Ø Bestil tid

Phonetrade Kolding

Helligkorsgade 11D, 6000 Kolding Bestil tid

Phonetrade Slagelse

Jernbanegade 14, 4200 Slagelse Bestil tid

Phonetrade Aalborg

Bispensgade 27B, 9000 Aalborg Bestil tid

Phonetrade Frederiksberg

Gammel Kongevej 169 , 1850 Frederiksberg Bestil tid

Phonetrade Hellerup

Strandvejen 153, 2900 Hellerup Bestil tid

Phonetrade Vesterbro

Vesterbrogade 32, 1620 København V Bestil tid