fbpx
Kundeservice: 51 511 511

Danmarks foretrukne mobilreparatør

Hos PhoneCare er vores mål at blive landsdækkende, og vi er godt på vej. Vi ser ingen grund til at betale for meget for kvalitet. PhoneCare har mere end 500 erhvervspartnere i hele Danmark, og servicerer alt fra private til store virksomheder, såvel som offentlige institutioner. Vi har erfaret, at alle, store som små, er rigtig glade for at spare penge, uden at gå ned på kvalitet. Kontakt os i dag, og hør mere om en aftale til din virksomhed!

Om os

PhoneCare blev grundlagt og startet tilbage i år 2010 i Odense, hvor vi oplevede en stigning i antallet af smartphones hos danskerne. Dette blev startskuddet på PhoneCare som vi kender det i dag og på den nye industri inden for smartphone og tablet reparationer. PhoneCare har været med helt fra starten af, hvor den første iPhone 3G blev solgt her i Danmark, hvor der pludselig opstod et kæmpe behov for reparationer af disse dyre telefoner, hvor man førhen blot var vant til at smide telefonen ud, hvis den gik i stykker. Vi har lige siden den dag, repareret flere hundrede tusinde af telefoner og tablets og hjulpet rigtig mange kunder med deres enheder, når uheldet havde været ude. Dette betyder, at vi den dag i dag har 6 butikker i Danmark beliggende i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse. Dette gør os til én af de ældste og mest etablerede smartphone og tablet værksteder i Danmark – hvor vi kan prale af at have udført mere end 150.000 reparationer frem til dags dato!

Vores koncept

Helt fra starten af har vores filosofi gået ud på, at tilbyde kunderne det bedste produkt på markedet til de absolut billigste priser – et produkt som vi selv ville kunne stå inde for, og selv ville have monteret på vores egne kære smartphones og tablets. Ud fra vores filosofi udviklede vi vores koncept, som går ud på at kunne tilbyde vores kunder produkter af top kvalitet, samtidig med at priserne afspejlede kopi-kvalitet. Vores koncept har i den grad vist sig at være en succes, eftersom vi er blevet fordels- og foretruknet værksted hos mange forsikringer og offentlige institutioner og ikke mindst private kunder – det er vi rigtig taknemmelig for!

Vi hos PhoneCare er stolte af at have nået dertil, hvor vi er i dag. Vores sikkerhedsgodkendte værksteder har over 10 års erfaring inden for reparation af forbruger elektronik, og at have arbejdet med reparationer af elektroniske enheder i så lang tid kan forhåbentlig være dit kvalitetsstempel af os. Vi går ind til vores arbejde med en ideologi om, at man sagtens kan få en stærk og robust kvalitet uden at skulle betale mere end nødvendigt. Vi ville ikke være i stand til at eksistere uden dig, og vi er taknemmelige for, at vi er blevet vist den tillid, der har givet os brød på bordet op til dags dato. Dette skal naturligvis tilbagebetales, så derfor tager vi imod hver eneste iPhone, iPad eller smartphone med et smil på læben. Hos os er både dig og din enhed i trygge, effektive hænder. Vi er bevidste om, at elektronik bare skal fungere, og derfor tilbyder vi de bedste priser, den bedste service og de bedste materialer, så du i sidste ende kan gå glad og tilfreds ud af butikken med din “nye” mobil eller tablet.

PhoneCare København

Østerbrogade 105, 2100 København Ø Bestil tid

PhoneCare Aarhus

Fiskergade 1, 8000 Aarhus C Bestil tid

PhoneCare Odense

Nyborgvej 21, 5000 Odense C Bestil tid

PhoneCare Kolding

Helligkorsgade 11D, 6000 Kolding Bestil tid

PhoneCare Næstved

Sct Mortens Gade 5D, 4700 Næstved Bestil tid

PhoneCare Slagelse

Jernbanegade 14, 4200 Slagelse Bestil tid