NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S7 Reparation

Reparation af Galaxy S7 skærm, bagcover, batteri m.m

På denne side kan du læse en masse omkring Samsungs nyeste skud på stammen, Samsung Galaxy S7, hvor vi tilbyder en lang række reparationer til denne model. Du finder oversigten over skærm reparationer m.m. på siden.

Skærm udskiftning (original) 60 min pris 1.699,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 599,-
Batteri udskiftning 60 min pris 599,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy S7 reparation

Skærmen på Samsung Galaxy S7 er en lækker, LED touch-skærm, der giver dig mulighed for at være præcis, smart og effektiv - men det har sin pris. Som på næsten alle smartphones i dag er der en god, resistent glasskærm, der kan holde til det meste - men glas kan knuses, hvis du er uheldig og mister din telefon på jorden. Vi kan hjælpe dig med en udskiftning af din skærm, hvis du har oplevet, at den ridsede eller knuste skærm bliver en forhindring for dig i hverdagen.

Oftest kan man leve med en ridse i skærmen, men mange gange oplever vi, at ridser og splintre kan udvikle sig over tid - enten hvis telefonen udsættes for varme eller kulde. Udviklingen kan ende i en større ridse, men du kan også opleve at skærmen bliver mere sårbar. Vi kan hjælpe dig med lidt af hvert, så er der for eksempel flere irritationsmomenter, der har hobet sig op over tid, så hjælper vi dig, fordi vi er eksperter i at fikse netop din Galaxy S7 og gøre den klar til brug igen!