NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S7 Edge reparation - Få repareret din Galaxy S7 Edge i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S7 Edge Reparation

Reparation af Galaxy S7 Edge skærm, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse om Samsung Galaxy S7 Edge reparationer, hvis du har været uheldig med din telefon. Vi er eksperter i reparation af Galaxy S7 Edge, hvorfor du er i gode hænder her hos os. Vi tilbyder bl.a. reparation af skærm og bagcover til DK's skarpeste priser.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 2.495,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 495,-
Batteri udskiftning 60 min pris 495,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 495,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 495,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 995,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 495,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 695,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy S7 Edge reparation

Skal du have udført en reparation på din Galaxy S7 Edge, så er vi klare til at hjælpe. Har du knust skærmen på din telefon, eller har du oplevet en systemfejl, så kan vi være dig behjælpelig. Samsungs Galaxy S7 Edge er en lækker telefon - og vi forstår din frustration, hvis du har problemer med den. Med din Samsung Galaxy S7 Edge er du dog sparet bekymringer om vandskader, da netop din Galaxy S7 Edge er vand- og støvtæt.

Skærmen er delikat og forfinet, så har du et problem i forhold til denne finpudsede mekanisme, så forsøger vi at lokalisere fejlen og at undgå, at det sker igen. Kameraet på denne telefon er exceptionelt, og det er derfor, at du selvfølgelig også kan opleve problemer med et sløret billede eller andre problemer relaterede til de visuelle aspekter.