NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S6 reparation - Få repareret din Galaxy S6 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S6 Reparation

Reparation af Galaxy S6 skærm, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse om Samsung Galaxy S6, som er den telefon fra Samsung, som vi har repareret flest af - især skader som smadret skærm, knust glas og dødt batteri. Hvis du står og skal bruge lignende reparation, så på oversigten forneden.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.499,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 499,-
Batteri udskiftning 60 min pris 499,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy S6 reparation

Når du oplever et problem med din Galaxy S6, så kan det enten være fordi, du har haft den i et stykke tid, eller fordi du har været ude for et uheld. Uanset tilfældet, så hjælper vi gerne. Vi udskifter alle fysiske dele med dele af original kvalitet, og derfor vil du næppe mærke en forskel, når du holder din reparerede telefon i hånden.

Selvom din Galaxy S6 har et såkaldt Gorilla Glass, som er meget stærkt, så kan det være, at du alligevel har mistet telefonen og har skabt en ridse eller en anden form for skade på de visuelle overflader. Skulle dette være tilfældet, så kontakt os, og så finder vi en ny skærm til din Galaxy S6.

Skulle dit kamera være blevet skadet på et vis, så kan vi også hjælpe dig med dette. Hvis du oplever, at enten front- eller bagkamera “fryser” og har en sort skærm, så kan det være fordi, der er en form for smuds eller en ridse, der forårsager, at kameraet ikke fungerer optimalt. Vi ved af erfaring, hvor frustrerende det kan være ikke at have en telefon, der fungerer, fordi den i dag er en stor del af privat- og arbejdsliv.