NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S6 Edge reparation - Få repareret din Galaxy S6 Edge i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S6 Edge Reparation

Reparation af Galaxy S6 Edge skærm, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse om Samsung Galaxy S6 Edge reparationer, hvis du har knust glasset på din telefon. Hvis du søger en anden reparation, så kig på oversigten over hvad vi kan tilbyde. Fx. reparerer vi også bagcover og batteri til de skarpeste priser.

Skærm udskiftning (original) 60 min pris 1.999,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 499,-
Batteri udskiftning 60 min pris 499,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy S6 Edge reparation

Er du i besiddelse af en lækker, afrundet Galaxy S6 Edge, så kan du støde på flere problematikker i forhold til skader. Når vi reparerer Samsungs telefoner, møder vi flere forskellige typer af skader, som folk har oplevet. En typisk skade, der kræver reparation, er en ødelagt skærm. På grund af den buede udformning, som Galaxy S6’eren har, kan du nemmere komme til at gøre skade på skærmen, fordi der er mere glas “at tage af”.

Er din telefon blevet langsomt? Så kan det både skyldes en del apps på din telefon, men det kan også skyldes almindelige systemfejl. Hvis du igen ønsker at have en hurtig telefon, der er klar til brug, så kan vi hjælpe dig ved for eksempel at skifte batteriet på din Galaxy S6 Edge. En udskiftning af batteriet er en smertefri manøvre, som mange af vores kunder oplever er en stor hjælp i hverdagen - en simpel hverdagsluksus med en hurtig telefon, som var den ny.