NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S5 reparation - Få repareret din Galaxy S5 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S5 Reparation

Reparation af Galaxy S5 skærm, bagcover, batteri m.m

Er skærmen på din Samsung Galaxy S5 gået sig en tur - så står vi hos PhoneCare til rådighed. Vi kan reparere din skærm på blot 30 minutter ellers tager et batteri skift ikke mere end 5 minutter. Se oversigten over reparationer forneden.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.249,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 399,-
Ramme udskiftning 60 min pris 599,-
Batteri udskiftning 60 min pris 399,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 399,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 399,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 399,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 599,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy S5 reparation

Har du udfordret din Galaxy S5? Markedsføringen siger, at den kan klare at tage billeder i ethvert miljø, men er det virkelig sandt? Din telefon kan klare det, ja, men efterhånden vil du måske opleve, at telefonen bliver langsom eller får en “frostskade”. Oplever du en softwarefejl på din telefon, som forhindrer dig i at udføre en bestemt handling på din telefon, så kan vi fikse det. Vi skifter dermed både de hårde fysiske dele samt det, der skulle være galt med telefonens indre.

Med et lækkert kamera med 16 megapixels på din Galaxy S5, er kameraet også ekstra udsat, da det er placeret på en relativt “udstikkende” måde, som gør, at du ofte kan risikere at sætte kameraet i fare. Forestil dig, at du skal til et vigtigt møde udenlands eller andetsteds, hvor det er vigtigt, at du er til at få fat i. Oplever du inden da, at din telefon skaber problemer, og nærmer afrejsen sig, ja, så kan det hurtigt blive svært at få kontakt til dig, medmindre du har en reservetelefon. Vi kan hjælpe dig ved hurtigt og smertefrit enten at udskifte dele på din Galaxy S5 eller ved at fikse en softwarefejl. På denne måde kan du trygt rejse afsted - og så er du til at få fat på, hvis din overordnede skulle ønske det.