NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S5 Mini reparation - Få repareret din Galaxy S5 Mini i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S5 Mini Reparation

Reparation af Galaxy S5 Mini skærm, bagcover, batteri m.m

Her på siden finder du en oversigt over alle reparationer der tilbydes på Samsung Galaxy S5 Mini. Vi tilbyder bl.a. skærm reparation, batteri udskiftning og bagcover skift.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 899,-
Skærm udskiftning + midcover (original kvalitet) 60 min pris 1.199,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 399,-
Batteri udskiftning 60 min pris 399,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 399,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 399,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 599,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 399,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 599,-

Samsung Galaxy S5 Mini reparation

Har du en Samsung Galaxy S5 Mini? Er svaret ja, så er du i besiddelse af en lækker telefon med HD kvalitet og en masse lækre, højtudviklede teknologier, der kan være dig behjælpelig i hverdagen. En telefon med en HD skærm og andre lækre teknologier har desværre også mulighed for at tage skade. S5 Mini er, som navnet antyder, en lille telefon, der er kompakt og spækket med en masse fede features - på mindre plads. Med en Galaxy S5 Mini er risikoen større for, at du kan skade små dele i telefonen, fordi der selvfølgelig er flere komponenter på mindre plads, noget der kan resultere i en svært tilgængelig opbygning af telefonen.

Vi kan hjælpe dig, hvis du har skadet din front- eller bagskærm, og vi udskifter den selvfølgelig med lækre kvalitetsdele, der lever op til din telefons standard. Som tiden går, kan du måske opleve, at batteriets levetid mindskes. Efterhånden vil dette gøre, at du kan tage afsted om morgenen, og før klokken har passeret 12, hvor frokostpausen nærmer sig - ja - så har du ikke mere strøm på telefonen, og måske var det netop den dag, hvor du skulle foretage et vigtigt opkald til dine børns lærer. Det kan være frustrerende at skulle bære rundt på en oplader dagen lang og være afhængig af en ledning, når telefonen i udgangspunktet er trådløs. Vi kan skifte dit batteri, så du igen vil opleve den batteritid, som du havde, da du første gang åbnede din telefon og tændte den. Et nyt batteri vil give dig en følelse af at bære rundt på en ny og frisk telefon.