NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S5 Active reparation - Få repareret din Galaxy S5 Active i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S5 Active Reparation

Reparation af Galaxy S5 Active skærm, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse om vores Samsung Galaxy S5 Active reparation, hvor vi tilbyder en lang række reparationer. Fx kan vi reparere skærmen, glasset eller batteriet på din Galaxy S5 Active, hvis der opstår problemer med det.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.195,-
Skærm udskiftning + midcover (original kvalitet) 60 min pris 1.595,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 295,-
Batteri udskiftning 60 min pris 295,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 595,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 395,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 595,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy S5 Active reparation

Med en lækker, fed Samsung Galaxy S5 Active har du en helt særlig telefon, der er modstandsdygtig og stærk. Med det stærke bagcover har du en telefon, der i sig selv tilbyder stor beskyttelse af bagskærmen. Frontskærmen er derimod ikke nær så beskyttet, selvom det stærke, omgivende cover også når en del af frontskærmen. Hvis du ude på en lang gåtur i selskab med din Galaxy S5 Active og skulle være så uheldig at miste din telefon og knuse skærmen, så kan vi skifte den ud og give dig en mindst lige så god skærm.

Selvom Galaxy S5 Active er støv- og vandresistent, så kan du alligevel være uheldig, og dermed få ledt vand ind i selve telefonen. Vi kan hjælpe dig med at skifte dine indgange, sådan at de igen får den modstandsdygtighed, som du fik med telefonen, da den var boxfresh. Fordi denne telefon er så stærk og modstandsdygtig, forstår vi, at du gerne vil medbringe din telefon på alle rejser eller oplevelser, du har i sigte. Fordi du gerne vil bruge - og bruger - din telefon så meget, så kan du på et tidspunkt, måske efter et år eller to, opleve, at telefonen vil give dig batterimæssige problemer. Enten har du måske opladt telefonen uhensigtsmæssigt, eller måske har du brugt telefonen meget - uanset situationen, så kan vi skifte batteriet på din Galaxy S5 Active.