NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S4 reparation - Få repareret din Galaxy S4 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S4 Reparation

Reparation af Galaxy S4 skærm, bagcover, batteri m.m

Hvis du står med en ødelagt eller skadet Galaxy S4, så er du kommet til den rigtige side. Her finder du priser, reparationer og oversigt over de mest gængse reparationer på din telefon.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 999,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 299,-
Batteri udskiftning 60 min pris 299,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 399,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 399,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 399,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 399,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 599,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy S4 reparation

Denne lækre, lille telefon er en kompakt og effektiv sag. Samsung Galaxy S4 er en lille og stærk telefon, som har en utroligt stærk HD skærm, der giver dig maksimal billedkvalitet. Når du er i besiddelse af en Galaxy S4, vil du måske opleve, at der er nogle problemer, du ønsker at blive kvit. Måske har du oplevet problemer med batteriet? Det er faktisk ikke nødvendigvis batteriet, du har et problem med - måske er det selve indgangen til laderen. Denne overgang er åben og udsat for mange forskellige former for tryk, luftforandringer, temperaturer o.a. Hvis laderen ikke lader ordentligt, kan det lede dig til at tro, at det er batteriet, der er et problem med.

Vi kan hjælpe dig med at lokalisere problemet - og ikke mindst fikse det hurtigt og effektivt. Om det faktisk er dit batteri, der synger på sidste vers, eller om det er din laderindgang, der skaber problemet - så kan vi hjælpe dig.Hvis du har fået mange ridser på din bagskærm eller forskærm, så kan vi skifte skærmen. Vi ved, at du måske bærer din telefon lommen sammen med nøgler, pung o.a. Dette kan efterhånden sætte sit præg på din telefon, fordi nøgler for eksempel gnider op ad skærmen og giver ridser.

Kom ind til os og få din skærm skiftet - så ser du det hele lidt klarere!