NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S4 Mini reparation - Få repareret din Galaxy S4 Mini i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S4 Mini Reparation

Reparation af Galaxy S4 Mini skærm, bagcover, batteri m.m

Står du med en ødelagt Galaxy S4 Mini i hånden - er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder ny skærm, nyt glas, udskiftning af batteri m.m.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 799,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 299,-
Batteri udskiftning 60 min pris 299,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 399,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 399,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 399,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 399,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 599,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy S4 Mini reparation

Som Samsung selv betegner deres Galaxy S4 Mini: Store ting kommer i små pakker - og denne telefon passer perfekt på denne beskrivelse: En lille telefon med et stort indhold.Telefonen, der er utroligt lille, kan ligge i din håndflade, og fylder nærmest ingenting i lommen eller i tasken. Fordi denne telefon er så lille, som den er, vil du måske opleve, at den er som et vådt stykke sæbe i din hånd - den kan hurtigt slippe din hånd, hvis du er uopmærksom. Telefonen er lille og kompakt, noget som ofte er en kæmpe fordel det første år, du har telefonen. Herefter vil du eventuelt opleve problemer med telefonens kapacitet eller ydeevne, som, hvis du er uheldig, kan være katalysator for en softwarefejl.

Hvis du oplever, at din Galaxy S4 Mini har en såkaldt “bug”, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skulle være problemet. Når vi lokaliserer problemet fikser vi det med det samme - uden yderligere problemer eller omkostninger. Din Galaxy S4 Mini har et fint kamera, som du måske også kan opleve problemer med. Har du knust kameraglasset, så støv og vand har let tilgang til kameraet, så kan vi skifte dit kamera. Uanset om det drejer sig om front- eller bagkamera, så er vi klar til at udskifte kameraet og give dig knivskarpe billeder igen.