NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy S4 Active reparation - Få repareret din Galaxy S4 Active i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy S4 Active Reparation

Reparation af Galaxy S4 Active skærm, bagcover, batteri m.m

Her på siden kan du læse alt omkring reparation af Galaxy S4 Active, hvor vi tilbyder flere forskellige slags reparationer, fx skærm skift, glas reparation og batteri udskiftning m.m

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.295,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 295,-
Batteri udskiftning 60 min pris 295,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 395,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 395,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 595,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy S4 Active reparation

En Galaxy S4 Active er en herlig telefon - er du i besiddelse af denne skønhed, så har du alle muligheder for at tage telefonen med dig overalt, om det så er på din løbetur over stok og sten, eller om det er på arbejde, hvor du er ude i alt slags vejr.Netop fordi du har mulighederne med denne telefon, så er det klart, at der også er flere risici, når man tager telefonen med overalt. Skulle du være uheldig at falde på løbeturen, så kan det være, at du tager telefonen med i faldet. Dette vil måske forårsage en enkelt skade på skærmen, noget der kan være irriterende i længden. En ridse eller en skade på skærmen kan udvikle sig, hvis du ikke er påpasselig, så derfor anbefaler vi, at du får det fikset hurtigst muligt.

Din Galaxy S4 Active er særligt egnet til at tage billeder under vand, i sne, i sand - ja overalt. Det er klart, at når du har alle muligheder for at bruge telefonen overalt, så er der andre problemer, der hurtigt kan opstå. Er du måske på ferie og har et ønske om at tage din telefon med i vandet for at tage nogle sjove undervandsbilleder, så er det muligt - men der er ricisi. Hvis du er på en sydlandsk rejse, vil du her måske opleve en ekstrem varme - og et problem med denne telefon er ofte, at den grundet dens størrelse bliver varm og overophedet. Varmen, du eventuelt oplever, vil dermed overophede telefonen og gøre den langsom - og måske ubrugelig. Et andet problem med Samsung Galaxy S4 Active er også, at den hurtigt løber tør for strøm. Oplever du dette, så kan vi skifte dit batteri, og du vil få en telefon, der er som ny!