NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy Note reparation - Få repareret din Galaxy Note i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy Note Reparation

Reparation af Galaxy Note skærm, bagcover, batteri m.m

Vi tilbyder hurtig og effektiv reparation af din Galaxy Note telefon, hvad end du har ødelagt skærmen eller bagcoveret på den. Vi reparerer på blot 30 minutter og tilbyder 2 års garanti, hvor vi garanterer for tilfredshed.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 995,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 295,-
Batteri udskiftning 60 min pris 295,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 495,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 395,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 495,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy Note reparation

Da Samsung lancerede den første version af Galaxy Note tog den ganske enkelt verden med storm. Den første Galaxy Note tilføjede en ny dimension til smartphones via dens store skærm, som gjorde Galaxy Note til lidt af en hybrid mellem en smartphone og en tablet. Denne original anvendes stadigvæk til stor tilfredshed for mange danskere, men med en udgivelsesdato fra slutningen af 2011 er det kun naturligt, at der kan begynde at opstå problemer med teknikken.

Hvis du oplever problemer med din Samsung Galaxy Note 1, kan du roligt besøge en af PhoneCare’s butikker. Vi kan med lethed stille en diagnose for din telefon, så den kan komme tilbage i topform igen. Kommer du derimod til selv at forvolde skade på din telefon i form af tab eller lignende, kan vi også sagtens hjælpe dig med at udbedre disse. En af de hyppigste skader er en ødelagt skærm. Vores dygtige og veluddannede teknikere kan klare udskiftning af en ødelagt skærm på en times tid, så mens vi fikser skaderne på din telefon, kan du tage en tur ud at handle eller få dig en kop kaffe. Når du vender tilbage, vil din Galaxy Note med al sandsynlighed være tilbage i fuld funktion.