NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy Note 4 reparation - Få repareret din Galaxy Note 4 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy Note 4 Reparation

Reparation af Galaxy Note 4 skærm, bagcover, batteri m.m

Her kan du finde en række informationer om, hvilke typer af skader der hypigst forekommer på Samsung Galaxy Note 4 og hvilke reparationer vi tilbyder. Vi reparerer fx skærm reparationer, glas skader, batteri udskiftninger m.m.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.295,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 395,-
Batteri udskiftning 60 min pris 395,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 495,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 495,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 695,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 495,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 695,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy Note 4 reparation

Med en af markedets bedste og største skærme er Samsung Galaxy Note 4 et perfekt valg af smartphone til dem, som anvender deres telefon som middel til underholdning. For den enorme QHD Super AMOLED skærm er ideel til at se videoer og film, tjekke Instagram eller læse en e-bog på. Der er dog ikke noget mere irriterende og forstyrrende element på en smartphones skærm end en stor ridse eller et hjørne, som er gået i stykker på grund af, at telefonen er blevet tabt eller stødt ind i noget. Du kan dog hurtigt få ordnet skærmen igen ved at besøge en af PhoneCare’s butikker. Her vil du blive mødt af veluddannede og dygtige teknikere, der med garanti kan tage sig af enhver reparation til din fulde tilfredshed. Hos PhoneCare lægger vi desuden stor vægt på, at reparationen skal foretages så hurtigt som muligt, så reparation af eksempelvis skærm tager kun en times tid.

Hvis du i fremtiden taber din Galaxy Note 4 på gulvet, og den ligger med skærmen ned mod jorden, kan du med vores lave priser have et lidt mindre nervepirrende øjeblik, når du vender telefonen og ser, om der er kommet en skade på skærmen. Vores priser er nemlig nogle af markedets absolut laveste. Du behøver derfor ikke at skulle grave unødvendigt dybt i lommerne, hvis uheldet rammer og din Galaxy Note 4 bliver beskadiget.