NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy Note 4 Edge reparation - Få repareret din Galaxy Note 4 Edge i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy Note 4 Edge Reparation

Reparation af Galaxy Note 4 Edge skærm, bagcover, batteri m.m

Hvis du er den lykkelige ejer af en Galaxy Note 4 Edge, så kan vi hjælpe dig med reparation af den. Her på siden finder du en lang række reparationer og informationer, hvis du står og har brug for en reparation.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.895,-
Skærm udskiftning inkl. ramme (original kvalitet) 60 min pris 2.295,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 195,-
Batteri udskiftning 60 min pris 295,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 695,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 695,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 295,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 695,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy Note 4 Edge reparation

På markedet for store smartphones er der ikke mange bedre muligheder end Samsung Galaxy Note 4 Edge. Note 4 Edge er udstyret med en stor skærm, som gør det muligt for dig at anvende den som en hybrid mellem tablet og smartphone. På grund af skærmens størrelse er den også meget sårbar over for stød i en travl hverdag. Bliver skærmen på din Note 4 Edge kan du med ro i sindet levere den til reparation i en af PhoneCare’s butikker rundt om i Danmark. Vi har masser af erfaring i alle former for reparation af smartphones.

En af de skader vi oftest reparerer for vores kunder er netop ødelagt skærme, men med en så avanceret smartphone som Galaxy Note 4 Edge kan der også blive brug for en reparatør, der med snilde kan bevæge sig ind i telefonens indre og løse eventuelle problemer. Som autoriseret værksted til reparationer af smartphones kan du også roligt lade os stå for det. Vi frabeder kraftigt, at folk på egen hånd prøver at udføre reparationer af deres smartphones, da selv den mindste fejl kan betyde en ødelagt telefon. Vi er blandt Danmarks absolut billigste smartphone reparatører, så uanset hvad du skal have lavet, kan du vide dig sikker på, at du får reparationen udført af de bedste teknikere til den laveste pris.