NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy Note 3 reparation - Få repareret din Galaxy Note 3 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy Note 3 Reparation

Reparation af Galaxy Note 3 skærm, bagcover, batteri m.m

Har du brug for en Galaxy Note 3 reparation, er du kommet til den rigtige side, hvor vi tilbyder reparationer af stort set alle typer af skader og defekter. Vi reparerer hurtigt og effektivt på vores autoriserede værksteder.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.195,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 295,-
Batteri udskiftning 60 min pris 295,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 595,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 395,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 595,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy Note 3 reparation

Samsung Galaxy Note 3 er blandt de bedste smartphones på markedet til at afspille video og tage billeder på. Det er dog to aktiviteter, som normalt tager meget af batteriet. Heldigvis er Galaxy Note 3 udstyret med et aldeles kraftigt batteri, der nemt kan holde telefonen kørende i lang tid uden flere opladninger i løbet af dagen. Derfor bør du reagere, hvis din telefon begynder at have behov for flere opladninger i løbet af dagen for at kunne holde strøm. Hvis din Galaxy Note 3’s strømforbrug ændrer sig, skyldes det med al sandsynlighed, at batteriet trænger til at blive udskiftet.

Udskiftning af batteri kan vi hurtigt og nemt klare for dig til en billig pris. Det tager ikke mere end en time at klare for vores dygtige teknikere, og det kan spare dig for en masse besvær med et konstant behov for at lade din telefon op. Vi anvender kun originale komponenter i vores reparationer, så du kan være sikker på, at det nye batteri vil virke til perfektion. Det skal dog siges, at nogen tror, at man kan klare udskiftning af et batteri derhjemme. Det anbefaler vi på det kraftigste, at du ikke gør. Hvis du begynder at pille ved telefonens indre, kan du forårsage uforbederlig skade på din telefon.

Hvis du oplever problemer med andre elementer af din Galaxy Note 3, kan vi også sagtens være klare med reparationen af disse for dig.