NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy Note 2 reparation - Få repareret din Galaxy Note 2 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy Note 2 Reparation

Reparation af Galaxy Note 2 skærm, bagcover, batteri m.m

Har du smadret skærmen på Galaxy Note 2 eller er batteriet bare ved at være godt opbrugt - så kan vi hjælpe dig! Vi tilbyder reparationer af både skærm, batteri, bagcover, glas og meget mere.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.095,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 295,-
Batteri udskiftning 60 min pris 295,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 495,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 395,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 495,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy Note 2 reparation

Samsung Galaxy Note 2 er en god gammel klassiker inden for smartphones. Det er en perfekt smartphone til dig, der ikke går op i at have det nyeste af det nye, men blot gerne vil kunne benytte sig af de mange fordele, forbundet med det at have en smartphone. Galaxy Note 2 er en forholdsvis robust smartphone, men med dens udgivelse i 2012 har den efterhånden et par år på bagen. Med årene er det kun naturligt, at telefonen vil tage skade gennem brug i hverdagen. Hvis du ønsker at få fikset eventuelle problemer med din Samsung Galaxy Note 2, kan du kigge forbi en af PhoneCare’s butikker rundt om i Danmark.

Vores teknikere er alle veluddannede og har stor ekspertise i reparation af mange forskellige smartphones. For dig betyder det, at du for få penge eksempelvis kan få udskiftet skærmen, batteriet eller repareret kameraet både for og bag. Samsung Galaxy Note 2 har den store fordel, at reservedelene er billige at skaffe, hvilket betyder en usædvanligt lav pris på reparation. Når du får repareret din smartphone hos PhoneCare, kan du se frem til at få udskiftet de gamle komponenter med nye og originale komponenter. På den led kan du være sikker på, at de nye dele virker, som de skal.

Vi giver desuden hele to års garanti på vores arbejde.