NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy Alpha reparation - Få repareret din Galaxy Alpha i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy Alpha Reparation

Reparation af Galaxy Alpha skærm, bagcover, batteri m.m

Her på siden kan du læse om Samsung Galaxy Alpha reparationer, hvor vi har en oversigt over de mest gængse reparationstyper og tidsoversigt. Vi tilbyder bl.a. reparation af skærm og batteri m.m.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 999,-
Skærm udskiftning + midcover (original kvalitet) 60 min pris 1.199,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 399,-
Batteri udskiftning 60 min pris 399,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 399,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 399,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Ramme udskiftning 60 min pris 599,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 399,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 599,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy Alpha reparation

Efter et år vil du måske opleve problemer med din Samsung Galaxy Alpha, som det første år - for mange - fungerer problemløst. Samsung Galaxy Alpha har en energibesparende funktion, der gør dens batteritid utrolig lang, men dette ser vi desværre som en midlertidig gode. Oplever du, at du må lade din Samsung Galaxy Alpha mere end én gang dagligt, så kan det selvfølgelig hænge sammen med dit forbrug - ja - men der kan også være en sammenhæng med batteriets kvalitet efter dette år. Du kan få dit batteri skiftet ud hos os, så du igen oplever den dejlige følelse af at have en telefon, der nærmest er udødelig. Et år giver dig ikke kun batterimæssige problemer - det kan være, at du gerne vil give din telefon et pift?

Hvad med at skifte rammen på din Samsung Galaxy Alpha? Dette vil give et shiny, blankt look, der bidrager til at give dig følelsen af, at du har en tilnærmet ny telefon. Skulle du være uheldig at knuse bag- eller frontskærm, så kan vi også skifte dem. Vi udskifter med dele, der er af original kvalitet, så du vil altid se præcis lige så skarpt som før - og husk: Vi giver livstidsgaranti.