NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy A7 reparation - Få repareret din Galaxy A7 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy A7 Reparation

Reparation af Galaxy A7 skærm, bagcover, batteri m.m

Her finder du en oversigt over de reparationer vi tilbyder på Samsung Galaxy A7, hvor det hyppigst reparerede er fx. skærmen, glasset og batteri. Vi reparerer stort set alle typer af skader, så kig på listen forneden.

Skærm udskiftning Original (2015 model) 60 min pris 999,-
Skærm udskiftning Original (2016 model) 60 min pris 1.199,-
Skærm udskiftning Original (2017 model) 60 min pris 1.399,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 399,-
Batteri udskiftning 60 min pris 399,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy A7 reparation

Forestil dig, at du er på en skøn gåtur i skoven, hvor skovbunden er stenet og ru. Pludselig taber du telefonen på den stenede skovbund - tiden står stille - og telefonen falder fladt ned oven på en sten. Skærmen vil måske ikke knuses helt - men den vil bære præg af, at et uheld har fundet sted. En telefon, der er i stykker kan hurtigt give dig en splint i fingeren eller et irriteret humør - så hvis du vil slippe blodige fingre eller et humør, som ham fra Snickers reklamen har, ja, så bør du hurtigst muligt finde vejen ind til os.

Vi er eksperter i uheld, skader og reparationer, og derfor har vi set lidt af hvert. Hvis du har været ude for et uheld med din Galaxy A7, så forsikrer vi dig, at vi kan klare din situation og hjælpe dig med at få ro på. Vi klarer de fleste af vores reparationer på 60 minutter, så det er lige nok til, at du kan få dig en kop kaffe, tage en morfar, eller hvad du nu er i humør til. Mange telefoner mister over tid deres kapacitet til at holde på batteriet. Hvis dette er det problem, du oplever, så kan vi nemt og hurtigt skifte batteriet på din Galaxy A7!