NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy A5 reparation - Få repareret din Galaxy A5 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy A5 Reparation

Reparation af Galaxy A5 skærm, bagcover, batteri m.m

Hvis du søger en reparation til din Samsung Galaxy A5, så er du kommet til den rigtige side. Forneden finder du en lang række reparationer og informationer omkring din telefon. Vi reparerer fx. glas skærm, front udskiftning, bagcover skift m.m.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 795,-
Skærm udskiftning + midcover (original kvalitet) 60 min pris 1.095,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 395,-
Batteri udskiftning 60 min pris 395,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Frontkamera udskiftning 60 min pris 395,-
Bagkamera udskiftning 60 min pris 495,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Samsung Galaxy A5 reparation

Den lækre A-serie af Galaxy telefoner har alle en bagskærm, der er lavet af aluminium - deraf A-serien. Den lækre og flotte bagskærm er fin at se på, men ridser i aluminium hører til de ridser, der ses bedre end dem man for eksempel ser i plastic. Dette er selvfølgelig en ulempe, hvis du er typen, der ofte taber din telefon eller har svedige håndflader, som telefonen nemt kan glide ud af. Vi kan reparere stort set alt, du måtte ønske at få repareret - også på din Galaxy A5!

Det man går efter, når man vælger en smartphone er den høje skærmopløsning og gode kvalitet på både billeder og hjemmesider. Både knivskarp kvalitet og lækre farver kan denne telefon give dig, men har du ødelagt skærmen bliver hele oplevelsen taget fra dig. Vi udskifter alle produkter med produkter i original kvalitet og så leverer vi selvfølgelig en service, der gør, at du har 2 års garanti.