NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Galaxy A3 reparation - Få repareret din Galaxy A3 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

Galaxy A3 Reparation

Reparation af Galaxy A3 skærm, bagcover, batteri m.m

På denne side finder du en liste over de mest gængse Galaxy A3 reparationer. Vi reparerer størstedelen af alle skader, hvoraf skærmen er det, der hyppigst går i stykker.

Skærm udskiftning Original (2015 model) 60 min pris 799,-
Skærm udskiftning Original (2016 model) 60 min pris 999,-
Skærm udskiftning Original (2017 model) 60 min pris 1199,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 399,-
Batteri udskiftning 60 min pris 399,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

Samsung Galaxy A3 reparation

Samsung Galaxy A3 er en god og solid smartphone, der med sin skærm i knivskarp opløsning er en fornøjelse at anvende i hverdagen. Galaxy A3 er desuden en af Samsungs flotteste smartphones, hvilket dets lækre design i metal bærer en stor del af skylden for. Problemet med at Galaxy A3 er designet i metal er, at der nemt kan komme nogle grimme ridser i telefonen. Hvis du eksempelvis er uheldig og skraber på en skarp kant eller lignende, mens du har telefonen i lommen, kan telefonen få nogle store ridser, som ikke ligefrem ser godt ud.

Hvis du kommer til at beskadige din Galaxy A3, kan du heldigvis tage hen til din lokale PhoneCare-butik og få fikset dit problem på ingen tid. Uanset om du har tabt din smartphone, så skærmen er gået i stykker, eller om din “menu-knap” ikke virker som den skal, så kan vi få din Galaxy A3 tilbage i topform på en times tid. Vi er et autoriseret værksted for reparation af Samsung-produkter, hvilket også betyder, at du får de ødelagte dele skiftet ud med originale komponenter. Vores status som autoriseret reparatør gør desuden, at du får to års garanti på vores arbejde.