NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

OnePlus One Reparation

Reparation af OnePlus One skærm, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse om OnePlus One, som er den telefon fra OnePlus, som vi har repareret flest af - især skader som smadret skærm, knust glas og dødt batteri. Hvis du står og skal bruge lignende reparation, så på oversigten forneden.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 999,-
Batteri udskiftning 60 min pris 499,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

OnePlus One reparation

Hvis du er den glade ejer af en OnePlus One, er der intet, som er mere irriterende, end når den ikke fungerer efter hensigten. For selvom OnePlus 1 har en ekstraordinær stærk skærm og i det hele taget er produceret med den hensigt at give folk en kraftfuld og lækker telefon til færre penge, kan du desværre stadig komme ud for, at den går i stykker.

 

Måske er skærmen gået itu? Eller er der opstået et problem med batteriet, hvis levetid pludselig er blevet kraftigt reduceret? Så kan det godt betale sig at få sat et nyt batteri i telefonen og på den måde gøre den brugervenlig igen. Hos PhoneCare kan vi hjælpe dig med at finde kilden til problemet og fikse det.

 

En OnePlus One reparation skal naturligvis udføres af specialister, der har forstand på netop den model. Det har vi hos PhoneCare. Vi har Danmarks billigste priser og reparerer din telefon meget hurtigt. På samme tid anvender vi udelukkende originale reservedele og giver dig derfor livstidsgaranti på alle reparationer. Kom ind i en af vores syv butikker. Du finder os i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.