NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

OnePlus 5 Reparation

Reparation af OnePlus 5 skærm, bagcover, batteri m.m

Her på siden kan du læse omkring reparation af OnePlus' topmodel og seneste skud på stammen, nemlig OnePlus 5. Vi tilbyder reparation af OnePlus 5 i form af skærm reparation og batteri udskiftning.

Skærm udskiftning (Original) 60 min pris 1.999,-
Batteri udskiftning 60 min pris 499,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

OnePlus 5 reparation

OnePlus 5 er meget kraftfuld telefon, der nyder godt af en suveræn processor, som arbejder godt sammen med den forrygende skærm med en størrelse på 5.5 tommer. Vi forstår godt, hvis du er glad for din OnePlus 5, og derfor er det også ekstra irriterende, hvis den er gået i stykker. Det kan være, at batteriet ikke virker ordentligt, eller måske er du - helt klassisk - kommet til at tabe telefonen på gulvet, hvorefter skærmen er gået i stykker.

 

Uanset hvad dit problem er, kan vi hos PhoneCare hjælpe dig med at reparere din OnePlus 5. Vi tager os professionelt af alle de skader, som kan opstå, når du i et aktivt liv skal bruge din telefon hver dag. Vi er et hold af dygtige specialister, som har den fornødne ekspertise til både at reparere telefonens skærm samt batteri.

 

Hvis du har brug for en OnePlus 5 reparation, skal du ikke tøve med at kontakte os hos PhoneCare. Vi bruger udelukkende originale reservedele, som vi giver dig livstidsgaranti på. Og til Danmarks billigste priser får du endda en forrygende hurtig service. Kom ind i en af vores syv butikker. Vi har til huse i både København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvor vi nok skal tage os godt af både dig og din telefon.