NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

OnePlus 3 Reparation

Reparation af OnePlus 3 skærm, bagcover, batteri m.m

Her på siden kan du finde informationer omkring reparation af OnePlus 3, som er en af de bedste smartphones fra OnePlus. Vi reparerer bl.a. knuste glas, ødelagte skærme og døde batterier på OnePlus.

Skærm udskiftning inkl. ramme (Original) 60 min pris 1.599,-
Batteri udskiftning 60 min pris 499,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

OnePlus 3 reparation

OnePlus 3’eren er en ret enestående telefon, som blandt andet er kendetegnet ved en stor skærm og muligheden for at lade telefonen helt op meget hurtigt. Desværre kan du stadig komme ud for, at der sker en skade på OnePlus 3’eren, og så er gode råd dyre. Vi hos PhoneCare kan hjælpe dig med alle de problematikker, du måtte opleve. Lige fra en ødelagt skærm til problemer med telefonens batteri.

 

Skal du have foretaget en OnePlus 3 reparation, skal du naturligvis rette kontakt til PhoneCare. Vi har ekspertisen og kendskabet til netop den model og kan derfor reparere telefonen på betryggende vis. Vi tager os også af problemer med telefonens skærm og batteri. På den måde kan vi tilbyde dig en allround service.

 

Vi hos PhoneCare sidder klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din telefon. Med Danmarks billigste priser og en hurtig reparationstid kan vi hjælpe dig videre. Vi bruger kun originale reservedele, som vi naturligvis yder livstidsgaranti på. Kom ind i en af vores syv butikker i enten København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved eller Slagelse, og lad os hjælpe dig med den reparation, du har brug for.