NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

OnePlus 2 Reparation

Reparation af OnePlus 2 skærm, bagcover, batteri m.m

Her på siden kan du læse alt omkring reparation af OnePlus 2, som er en af de bedste sælgende smartphones fra OnePlus. Hvis du har ødelagt skærmen eller har andre problemer, så tag endelig kontakt til os og få et uforpligtende tilbud.

Skærm udskiftning (original kvalitet) 60 min pris 1.199,-
Batteri udskiftning 60 min pris 499,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 0,-

OnePlus 2 reparation

OnePlus 2 smartphonen er en lækker sag, som med sin store skærm og en række af meget fine features har fået noget nær kultstatus. Skærmen måler hele 5.5 tommer og udgør derfor naturligvis også en vital del af telefonens udtryk. Desværre sker det ofte, at skærmen går i stykker på smartphones, også selvom producenterne gang på gang forsøger at forstærke dem. Men fortvivl ej - vi hos PhoneCare kan sætte en ny skærm på din OnePlus 2, så du igen kan nyde din smartphone.

 

Ikke kun skærmen kan give et problem. Måske oplever du, at batteriet ikke virker så godt længere, eller du har problemer med at lytte til din yndlingsmusik. Vi hos PhoneCare har ekspertisen til at reparere disse skader og skifte din skærm eller batteri. På den måde kan du få en fuld funktionsdygtig telefon tilbage og igen nyde den.

 

Du skal sørge for at få lavet en OnePlus 2 reparation hos en virksomhed, der har erfaring med disse reparationer. Vi har Danmarks billigste priser, men går ikke af den grund på kompromis med kvaliteten. Vi bruger kun originale reservedele og giver dig dertil livstidsgaranti på alle reparationer. Du får telefonen hurtigt tilbage, og du kan finde os både i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvor vi sidder klar til at servicere dig.