NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Danmarks bedste reparatør til iPhone X reparation
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPhone X Reparation

Reparation af iPhone X skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Her på siden kan du læse om iPhone X reparation hos PhoneCare. Hvis du har været så uheldig, at ødelægge din spritnye og rigtig dyre iPhone X, så er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder iPhone X skærm reparation, batteri udskiftning og bagcover glas reparation m.m. Du kan på listen forneden se, hvilke iPhone X reparation vi tilbyder.

Skærm udskiftning (Original OLED skærm) + GRATIS PANSERGLAS 60 min pris 3.999,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 1.999,-
Batteri udskiftning 60 min pris 999,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 999,-
Tænd og sluk knap udskiftning 60 min pris 999,-
Kamera udskiftning 60 min pris 999,-
Volumeknap udskiftning 60 min pris 999,-
Lydløs-knap udskiftning 60 min pris 999,-
Nærhedssensor udskiftning 60 min pris 999,-
Højtaler udskiftning 60 min pris 999,-
Ørehøjtaler udskiftning 60 min pris 999,-
Mikrofon udskiftning 60 min pris 999,-
Vibrator udskiftning 60 min pris 999,-
Softwarefejl 60 min pris 299,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-
Diagnose 60 min pris 0,-

Apple iPhone X reparation

Hvis du ligesom os, har glædet dig i rigtig lang tid for at eje den nye og revolutionerende jubilælums telefon fra Apple, nemlig iPhone X, så ved du nemlig, at når man først vænner sig til den store og flotte OLED skærm, som også er kaldt Super Retina Display, så bliver det svært at undvære igen. Det er derfor altafgørende, at den super skarpe og flotte OLED skærm på iPhone X er intakt og virker uden problemer - skulle derimod alle forventninger være problemer med din iPhone X, står vi klar hos PhoneCare til at reparere lynhurtigt.

 

Vi tilbyder at reparere din iPhone X i vores butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvor vi har topudstyrede og professionelle værksteder, hvor vores erfarne og uddannede personale, vil stå klar til at tage imod din iPhone X. Vi yder livstidsgaranti på alle udskiftede dele og reparationer, eftersom vi kun anvender reservedele af original kvalitet.

 

Den nyeste og mest avancerede iPhone til dato, er en hyldest til iPhones og de 10 års jubilæum. Den nye iPhone X byder på en masse revolutionerende og nye features, så som Face ID og Super Retina Display i form af en OLED skærm, der går helt ud til kanten, og derfor giver en skærmstørrelse på 5,7"., hvilket adskiller sig fra den nyligt lancerede iPhone 8 også. iPhone X består både af en 5,7" OLED skærm foran og såmænd også en helt ny glasbagside med trådløs opladning, hvilket gør iPhone X ekstremt sårbar overfor tab og slag. Vi har hos PhoneCare allerede lært at reparere iPhone X, hvilket betyder, at vi står klar til at reparere din iPhone X!