NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPhone SE reparation - Få repareret din iPhone SE i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPhone SE Reparation

Reparation af iPhone SE skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Denne side handler om iPhone SE og de forskellige typer af skader, vi reparerer hos PhoneCare. Vi tilbyder reparation og udbedring af langt de fleste skader på din iPhone SE - Bl.a. tilbyder vi udskiftning af skærm og glas, som jo er det, der hyppigst går i stykker ved tab af telefonen.

Skærm udskiftning (Original kvalitet) + GRATIS PANSERGLAS 60 min pris 649,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 895,-
Batteri udskiftning 60 min pris 349,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 395,-
Tænd og sluk knap udskiftning 60 min pris 395,-
Home knap udskiftning 60 min pris 395,-
Kamera udskiftning 60 min pris 395,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 60 min pris 395,-
Volumeknap udskiftning 60 min pris 395,-
Lydløs-knap udskiftning 60 min pris 395,-
Nærhedssensor udskiftning 60 min pris 395,-
Højtaler udskiftning 60 min pris 395,-
Ørehøjtaler udskiftning 60 min pris 395,-
Mikrofon udskiftning 60 min pris 395,-
Vibrator udskiftning 60 min pris 395,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Apple iPhone SE reparation

Hvis du står og mangler et værksted til reparation af dit kæreste eje, din iPhone SE, så er du kommet til det rigtige sted. PhoneCare reparerer til dagligt flere end hundrede skærmglas og kan derfor tilbyde billigt og hurtig reparation af knust glas, smadret skærm eller noget helt tredje. Indlevér din iPhone SE i en af vores godkendte værksteder, også er den færdig efter 30 minutter, hvor vi også yder en tilfredshedsgaranti, eftersom vores reparation er i topkvalitet.


Vi tilbyder iPhone SE reparation i vores butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse. Du kan komme forbi en af vores mange butikker og indlevere din iPhone SE til reparation - hvis ikke du har muligheden for det, kan du også benytte dig af vores sende system på vores hjemmeside, hvor du bliver guidet let igennem processen.


iPhone SE var Apple's første iPhone med det revolutionerende Apple Touch ID, hvor man ved en berøring på home-knappen, kan få adgang til indholdet på iPhone uden at taste en 4-cifret adgangskode. iPhone SE' Touch ID gjorde endvidere, at man kunne bruge denne funktion til mange apps, hvor man i stedet for at taste sin lange kode, kunne få adgang via fingeraftrykslæseren i selve home-knappen. Hvis uheldet skulle være ude med din iPhone SE, så kan vi hos PhoneCare udfører alle slags iPhone SE reparationer.