NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden

iPhone reparation

Hos PhoneCare kan vi udbedre stort set alle skader på iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Vi kan bl.a. tilbyde reparation af ny skærm eller et knust glas til din iPhone - alt efter hvor omfattende skaden er, kan vi have den klar efter 30 minutter. Der tages dog forbehold for væskeskader og diagnoser. Hos PhoneCare får du livstidsgaranti på alle udskiftede dele!

  • Livstidsgaranti
  • Reservedele i topkvalitet
  • Godkendt værksted
  • Danmarks billigste

Reparation af iPhone

Har du været uheldig med din iPhone, er du kommet til det rigtige sted. Uanset hvilken skade din iPhone har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din iPhone fejler, undersøger vi din iPhone og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din iPhone end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os her. Vi bruger kun originale reservedele og har stort set alle reservedele på lager, hvilket betyder at vi kan reparere din iPhone hurtigt og oftest inden for 30 minutter.

iPhone reparation til Danmarks billigste pris

Vi ved godt, hvor ærgerligt det er, at ødelægge sin iPhone - eftersom iPhones er meget dyre, så tænker du nok, at du vil blive ruineret af at få din iPhone repareret. Tværtimod, hos PhoneCare får du iPhone reparation til de absolut skarpeste priser, eftersom vi køber stort ind og reparerer lynhurtig, hvilket betyder en besparelse for dig som kunde. Vores koncept består i at yde den bedste mulige service til de laveste priser, hvor der hverken bliver gået på kompromis med kvaliteten af reparationen eller dit produkts sikkerhed – vi giver livstidsgaranti på alle reparationer.

Vi reparerer mens du venter!

Vi tilbyder reparation af iPhone skærm i form af knust glas eller ødelagt skærm, selv hvis du har smadret dit display fuldstændigt. Du behøver ikke at bestille tid og kommer blot forbi en af vores butikker, hvor vi har walk-in reparationer – efter 30 minutter er din telefon færdig repareret. Hvis du kommer langvejs fra og vil være sikker på, at vi har tid til din telefon, så kan du benytte dig af vores booking kalender på siden, hvor du kan reservere det tidspunkt, der passer dig.

Mere end 150.000 reparationskunder kan ikke tage fejl Vi lever af tilfredse kunder! Se anmeldelser på trustpilot.dk
267 anmeldelser 8,8