NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPhone 7 reparation - Få repareret din iPhone 7 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPhone 7 Reparation

Reparation af iPhone 7 skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Her på siden kan du læse om iPhone 7 reparation hos PhoneCare. Vi tilbyder mange typer af reparationer - Bl.a. hvis du har knust glasset på din iPhone 7 eller skal bruge et skærm skift til en helt ny skærm. Vi kan også reparere batteriet og bagcoveret på din iPhone 7, hvis der er behov for det.

Skærm udskiftning (Original kvalitet) + GRATIS PANSERGLAS 60 min pris 1.995,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 1.495,-
Batteri udskiftning 60 min pris 695,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 695,-
Tænd og sluk knap udskiftning 60 min pris 695,-
Home knap udskiftning 60 min pris 695,-
Kamera udskiftning 60 min pris 695,-
Volumeknap udskiftning 60 min pris 695,-
Lydløs-knap udskiftning 60 min pris 695,-
Nærhedssensor udskiftning 60 min pris 695,-
Højtaler udskiftning 60 min pris 695,-
Ørehøjtaler udskiftning 60 min pris 695,-
Mikrofon udskiftning 60 min pris 695,-
Vibrator udskiftning 60 min pris 695,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Apple iPhone 7 reparation

Hvis du er ejeren af en iPhone 7, er du også klar over, hvor afhængig man bliver af sin mobil, eftersom hele ens liv er på mobilen - alt fra kalender, kontakter, beskeder og alt de tilhørende nødvendige apps. Det er derfor nødvendigt, at din telefon er fuldt funktionsdygtig, ellers vil du ikke få fuldt udbytte og glæde af den. Vi kan derfor tilbyde dig lynhurtige reparationer, hvadend det er din skærm der er flækket eller glasset der er knust, så står vi hos PhoneCare til rådighed.


Vi tilbyder at reparere din iPhone 7 i vores butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvor vi har topudstyrede og professionelle værksteder, hvor vores erfarne og uddannede personale, vil stå klar til at tage imod din iPhone 7. Vi yder 2 års garanti på alle udskiftede dele og reparationer, eftersom vi kun anvender reservedele af original kvalitet.


iPhone 7 er Apples seneste skud på stammen, eftersom den er langt hurtigere og bedre end forgængeren iPhone 6S. iPhone 7 er med sin 4.7" skærm rigtig sårbar overfor ridser og skrammer, da skærmen næsten udgør hele telefonen. Hvis du formår, at ødelægge din iPhone 7, skal du blot komme forbi en af vores butikker, hvor vi klarer din iPhone 7 reparation på blot 45 minutter. Vi klarer alle skader, alt fra knust og smadret iPhone skærm, revnet glas, ridset bagcover og sløjt batteri.