NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPhone 7 Plus reparation - Få repareret din iPhone 7 Plus i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPhone 7 Plus Reparation

Reparation af iPhone 7 Plus skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

På denne side, kan du læse alt om reparation af iPhone 7 Plus, hvor vi tilbyder en lang række reparationer - Bl.a. nyt glas, skærm skift, ny skærm, nyt batteri, alt efter hvilken iPhone 7 Plus reparation du har brug for. Alle reparationer bliver udført med dele af original kvalitet, så du bibeholder samme bruger oplevelse.

Lige nu kører vi tilbud på iPhone 7 Plus skærm udskiftning til kun 1.199,-
Skærm reparation (Original ) + GRATIS PANSERGLAS 60 min pris 1199,-
Bagcover udskiftning 60 min pris 1.499,-
Batteri udskiftning 60 min pris 699,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 60 min pris 699,-
Tænd og sluk knap udskiftning 60 min pris 699,-
Kamera udskiftning 60 min pris 699,-
Kameraglas udskiftning 60 min pris 499,-
Volumeknap udskiftning 60 min pris 699,-
Lydløs-knap udskiftning 60 min pris 699,-
Nærhedssensor udskiftning 60 min pris 699,-
Højtaler udskiftning 60 min pris 699,-
Ørehøjtaler udskiftning 60 min pris 699,-
Mikrofon udskiftning 60 min pris 699,-
Vibrator udskiftning 60 min pris 699,-
Softwarefejl 60 min pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-
Diagnose 60 min pris 0,-

Apple iPhone 7 Plus reparation

Er du ejeren af en iPhone 7 Plus og har du været uheldig og ødelagt glasset, så er du kommet til det rigtige sted. Hos PhoneCare ved vi hvor meget at ens iPhone fylder i hverdagen, og hvor meget man er blevet afhængig af den - derfor tilbyder vi lynhurtige reparationer til Danmarks bedste priser. Vi reparerer til dagligt flere hundrede reparation af iPhone 7 Plus med smadret glas, skærm skift og meget andet - så hvis du skal have ny skærm til din iPhone, er du kommet til det rette sted.

 

Vi tilbyder iPhone 7 Plus reparation i vores butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi en af vores butikker, så kan du bruge vores sendesystem her på siden, hvor du kan sende din iPhone 7 Plus ganske smertefrit til os.

 

iPhone 7 Plus er den største iPhone skærm, hvilket kan have både ulemper og fordele. Den større skærmoverflade, betyder væsentligt flere ridser og en større sandsynlighed for at ødelægge skærmen. Heldigvis reparerer vi din iPhone 7 Plus skærm på blot 30 minutter med livstidsgaranti, hvis du kommer forbi en af vores værksteder med den. iPhone 7 Plus er storebroderen til iPhone 7, som har en skærm på 4.7", som du også kan få repareret hos PhoneCare, hvis uheldet skulle være ude.