fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90


iPad reparation

  • Reservedele i topkvalitet
  • Professionelt værksted
  • Danmarks billigste
  • Tilfredshedsgaranti

Overtagelse af din Apple garanti

Vores reservedele er de bedste på markedet - derfor overtager vi ved reparation,
Apple-garantien på din telefon og yder 24 måneders garanti på de
reparationsprodukter, du køber hos PhoneCare

Reparation af iPad

PhoneCare tilbyder professionel reparation med tryghed for faglært og autoriseret håndværk. Vores værksteder er autoriserede af verdens største elektronik koncern og godkendt efter de højeste ESD standarder. Vores priser på vores iPad reparation er Danmarks absolut billigste, hvilket dog ikke betyder, at vi går ned på kvalitet eller forhaster os med din iPad. Vi har skåret vores fortjeneste helt ned, hvor vi satser på mange glade kunder, eftersom priserne kommer vores kunder til gode. Vi har mere end 10 års erfaring med fejlsøgning og reparation af elektronik, hvilket er din sikkerhed for at din iPad er i sikre hænder.

Danmarks billigste iPad reparationer

Vi tilbyder reparation af alle slags skader på din iPad fx i form af knust glas, ødelagt skærm, flækket LCD-skærm, bagcover, batteri m.m. For at opnå den bedste kvalitet og holdbarhed på vores reparationer, bruger vi kun reservedele af højeste kvalitet og stiller store krav til vores leverandører. Vi yder derfor 2 års garanti som sikkerhed for, at din reparation holder.

Ingen tidsbestilling på reparationer

Hvis du står og har brug for en iPad reparation, behøver du ikke at bestille tid hos os. Du kommer blot forbi en af vores seks fysiske butikker, hvor vores dygtige teknikere står klar til at tage imod din iPad. Vi har alle reservedele på lager, hvilket betyder at vi kan ekspedere din reparation uden at du skal vente i lang tid.