NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPad Pro reparation - Få repareret din iPad Pro i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPad Pro Reparation

Reparation af iPad Pro skærm, glas, lcd, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse alt om vores iPad Pro 9,7" og 12,9" reparationer, hvor vi tilbyder reparationer af din iPad til en fornuftig pris. Vi er eksperter i reparation af iPad Pro, kan nemt skifte skærmen på din iPad, hvis du har været ude for et uheld.

Skærm udskiftning 9,7" (LCD og glas samlet) 1-3 dage pris 2.999,-
Skærm udskiftning 12,9" (LCD og glas samlet) 1-3 dage pris 3.599,-
Softwarefejl 1-3 dage pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-
Diagnose 60 min pris 0,-

Apple iPad Pro reparation

Vi tilbyder reparation af stort set alle skader på din iPad Pro – bl.a. reparation af et smadret glas eller en knust skærm. Du kan indlevere din iPad Pro til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse - du har også mulighed for at sende den til os ved at benytte vores sendesystem her på siden.

Hos PhoneCare kører vi permanent med Danmarks bedste og billigste priser på vores iPad reparationer. Vores uddannede personale sørger for, at din reparation forløbet hurtigt, effektivt og smertefrit, samt at du efter endt reparation, vil få din iPad igen med et perfekt resultat. PhoneCare er et autoriseret værksted, hvilket betyder, at vores værksted overholder alle love og regler omkring sikring af værksteder, så der ikke forekommer statiske skader på din enhed. Vi har mere end 10 års erfaring inden for faget, og tilbyder dig livstidsgaranti på alle reparationer foretaget her hos os. Vi yder endvidere en tilfredsgaranti, hvor du kan få pengene tilbage, hvis ikke resultatet er tilfredsstillende for dig.