NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Livstidsgaranti Reservedele i topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPad Mini 2 Reparation

Reparation af iPad Mini 2 skærm, glas, lcd, bagcover, batteri m.m

Hvis du har været uheldig med din iPad Mini 2, kan du her på siden finde informationer om reparationstyper og hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder reparation af langt det meste som fx. skærm reparation, glas skift, batteri udskiftning og reparation af bagcover m.m.

Lige nu kører vi tilbud på iPad Mini 2 glas udskiftning til kun 649,-
Glas udskiftning (Original ✓) 1-3 dage pris 649,-
LCD udskiftning 1-3 dage pris 749,-
Bagcover udskiftning 1-3 dage pris 1.499,-
Batteri udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 1-3 dage pris 899,-
Tænd og sluk knap udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Home knap udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Kamera udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 1-3 dage pris 799,-
Volumeknap udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Lydløs-knap udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Højtaler udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Softwarefejl 1-3 dage pris 299,-
Wifi-modul udskiftning 1-3 dage pris 799,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-
Diagnose 60 min pris 0,-

Apple iPad Mini 2 reparation

Vi tilbyder reparation af stort set alle skader på din iPad Mini 2 – bl.a. reparation af et smadret glas eller en knust skærm. Du kan indlevere din iPad Mini 2 til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse - du har også mulighed for at sende den til os ved at benytte vores sendesystem her på siden.

Den store succes af iPad Mini førte selvfølgelig til lanceringen af iPad Mini 2. Den store forskel var, at 2’eren var født med en Retina skærm, og den gjorde den i forvejen gode oplevelse med 1’eren til en endnu større og bedre med 2’eren. Har uheldet været ude og står du med et ødelagt glas så skiftet vi det hurtigt og smertefrit.

Hos PhoneCare kører vi permanent med Danmarks bedste og billigste priser på vores iPad reparationer. Vores uddannede personale sørger for, at din reparation forløbet hurtigt, effektivt og smertefrit, samt at du efter endt reparation, vil få din iPad igen med et perfekt resultat. PhoneCare er et autoriseret værksted, hvilket betyder, at vores værksted overholder alle love og regler omkring sikring af værksteder, så der ikke forekommer statiske skader på din enhed. Vi har mere end 10 års erfaring inden for faget, og tilbyder dig livstidsgaranti på alle reparationer foretaget her hos os. Vi yder endvidere en tilfredsgaranti, hvor du kan få pengene tilbage, hvis ikke resultatet er tilfredsstillende for dig.