NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPad Air 2 reparation - Få repareret din iPad Air 2 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPad Air 2 Reparation

Reparation af iPad Air 2 skærm, glas, lcd, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse alt om iPad Air 2 reparation, hvis du står og har ødelagt din iPad Air 2. Vi kan reparere alt på din iPad - dog reparerer vi for det meste skærme, som er blevet ødelagt i forbindelse med tab eller slag. Se på oversigten over typer af skader.

Dock connector udskiftning (ladestik) 1-3 dage pris 895,-
Skærm udskiftning (lcd og glas samlet) 1-3 dage pris 1.795,-
Softwarefejl 1-3 dage pris 249,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Apple iPad Air 2 reparation

Vi tilbyder reparation af stort set alle skader på din iPad Air 2 – bl.a. reparation af et smadret glas eller en knust skærm. Du kan indlevere din iPad Air 2 til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse - du har også mulighed for at sende den til os ved at benytte vores sendesystem her på siden.

Efterkommeren til den yderst flotte iPad Air, er storebroderen iPad Air 2. Med en ekstra farve i Apples anerkendte afdæmpede guldfarve, fik den fat i en ekstra del af det I forvejen store publikum der fulgte med. En detalje hvor iPad Air 2 skiller sig ud er med det indbyggede touch ID i homeknappen kendt fra iPhone 5S, 6, 6plus, iPad Mini 3, iPad mini 4, iPhone 6S og iPhone 6Plus S.Har uheldet været ude så står vi klar med hurtig reparation af din iPad Air 2. Det tager blot 48 timer, så er din iPad Air 2 så god som ny igen!

Hos PhoneCare kører vi permanent med Danmarks bedste og billigste priser på vores iPad reparationer. Vores uddannede personale sørger for, at din reparation forløbet hurtigt, effektivt og smertefrit, samt at du efter endt reparation, vil få din iPad igen med et perfekt resultat. PhoneCare er et autoriseret værksted, hvilket betyder, at vores værksted overholder alle love og regler omkring sikring af værksteder, så der ikke forekommer statiske skader på din enhed. Vi har mere end 25 års erfaring inden for faget, og tilbyder dig 2 års garanti på alle reparationer foretaget her hos os. Vi yder endvidere en tilfredsgaranti, hvor du kan få pengene tilbage, hvis ikke resultatet er tilfredsstillende for dig.