NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPad 4 reparation - Få repareret din iPad 4 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPad 4 Reparation

Reparation af iPad 4 skærm, glas, lcd, bagcover, batteri m.m

Her kan du læse alt om vores iPad 4 reparation, hvor den skade vi reparere flest af er skærmen og glasset. Vi tilbyder derfor hurtig og effektiv reparation af iPad 4 skærm, glas, lcd, bagcover og batteri m.m. Du får endvidere 2 års garanti på det udførte arbejde.

Glas udskiftning (original kvalitet) 1-3 dage pris 695,-
LCD udskiftning (original kvalitet) 1-3 dage pris 695,-
Bagcover udskiftning 1-3 dage pris 995,-
Batteri udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 1-3 dage pris 595,-
Tænd og sluk knap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Home knap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Kamera udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 1-3 dage pris 595,-
Volumeknap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Lydløs-knap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Højtaler udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Softwarefejl 1-3 dage pris 249,-
Wifi-modul udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Apple iPad 4 reparation

Vi tilbyder reparation af stort set alle skader på din iPad 4 – bl.a. reparation af et smadret glas eller en knust skærm. Du kan indlevere din iPad 4 til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse - du har også mulighed for at sende den til os ved at benytte vores sendesystem her på siden.

iPad 4 er den første iPad med lightning ladeport. Med sin skarpe retinaskærm og lynhurtige processor valgte mange at reservere plads i arbejdstasken/skoletasken til den. Er du så uheldig, at den desværre er blevet ødelagt og glasset skal skiftes, så er du kommet til den rette reparatør. Vi låner din iPad i 48 timer, hvor du efter 48 timer får den igen, så god som ny. Oveni i den korte reparationstid får du 24 mdr garanti og et godt tilbud på det tilbehør du har valgt i mellemtiden!

Hos PhoneCare kører vi permanent med Danmarks bedste og billigste priser på vores iPad reparationer. Vores uddannede personale sørger for, at din reparation forløbet hurtigt, effektivt og smertefrit, samt at du efter endt reparation, vil få din iPad igen med et perfekt resultat. PhoneCare er et autoriseret værksted, hvilket betyder, at vores værksted overholder alle love og regler omkring sikring af værksteder, så der ikke forekommer statiske skader på din enhed. Vi har mere end 25 års erfaring inden for faget, og tilbyder dig 2 års garanti på alle reparationer foretaget her hos os. Vi yder endvidere en tilfredsgaranti, hvor du kan få pengene tilbage, hvis ikke resultatet er tilfredsstillende for dig.