NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
iPad 3 reparation - Få repareret din iPad 3 i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse hos PhoneCare.
24 mdr. garanti Topkvalitet Godkendt værksted Danmarks billigste
Bestil tid

iPad 3 Reparation

Reparation af iPad 3 skærm, glas, lcd, bagcover, batteri m.m

Her på denne side kan du læse om vores iPad 3 reparationer. Vi oplever rigtig mange forskellige typer af skader, hvorfor vi tilbyder reparationer af langt de fleste - Bl.a. reparation af skærm glas, lcd skærm, bagcover, batteri samt knapper m.m.

Glas udskiftning (original kvalitet) 1-3 dage pris 695,-
LCD udskiftning (original kvalitet) 1-3 dage pris 695,-
Bagcover udskiftning 1-3 dage pris 995,-
Batteri udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Dock connector udskiftning (ladestik) 1-3 dage pris 595,-
Tænd og sluk knap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Home knap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Kamera udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 1-3 dage pris 595,-
Volumeknap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Lydløs-knap udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Højtaler udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Softwarefejl 1-3 dage pris 249,-
Wifi-modul udskiftning 1-3 dage pris 595,-
Undersøgelse 60 min pris 199,-

Apple iPad 3 reparation

Vi tilbyder reparation af stort set alle skader på din iPad 3 – bl.a. reparation af et smadret glas eller en knust skærm. Du kan indlevere din iPad 3 til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse - du har også mulighed for at sende den til os ved at benytte vores sendesystem her på siden.

iPad 3 er den tredje generation i rækken hos Apple. Da den udkom med sin klare og skarpe retinaskærm blev den hurtigt hvermandseje hos de fleste. Hvis du har været uheldig at ødelægge glasset på din iPad, så reparerer vi det med det samme du afleverer den hos os. I de fleste tilfælde tager det kun 48 timer, også er din iPad så god som ny. Med i reparationen får du 24 mdr garanti og en god pris på tilbehør hvis du mangler!

Hos PhoneCare kører vi permanent med Danmarks bedste og billigste priser på vores iPad reparationer. Vores uddannede personale sørger for, at din reparation forløbet hurtigt, effektivt og smertefrit, samt at du efter endt reparation, vil få din iPad igen med et perfekt resultat. PhoneCare er et autoriseret værksted, hvilket betyder, at vores værksted overholder alle love og regler omkring sikring af værksteder, så der ikke forekommer statiske skader på din enhed. Vi har mere end 25 års erfaring inden for faget, og tilbyder dig 2 års garanti på alle reparationer foretaget her hos os. Vi yder endvidere en tilfredsgaranti, hvor du kan få pengene tilbage, hvis ikke resultatet er tilfredsstillende for dig.