fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90

Hvorfor vælge PhoneCare

PhoneCare er din garanti for tilfredshed – både hvad angår kvaliteten i produktet og den service, vi kan tilbyde dig. Moderne telefoner i form af Samsung eller iPhone og iPads er efterhånden en så integreret del af vores hverdag, at de ganske enkelt bare skal virke, når man har lyst til at bruge dem. Derfor er det vigtigt, at eventuelle reparationer sker hurtigt, effektivt og i en sund dialog mellem kunde og reparatør, og det er vi stolte af at kunne tilbyde hos PhoneCare til markedets billigste priser. Smartphones, iPhones og iPads er noget, man som regel har brugt tid på at finde, fordi et køb af en sådan genstand er en relativ stor investering, og derfor skal du også trygt kunne afhjælpe en situation, hvor den er gået i stykker. Hos PhoneCare tager vi hånd om dig og enhed, så I begge går oplyst ud af døren.

Reservedele af høj kvalitet

Når vi køber reservedele hjem fra vores forskellige leverandører, sikrer vi os, at alle dele er gennemtestet op til flere gange, som sikrer vores kunder det bedste produkt. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet.

I august 2018 blev Phonecare købt af Phonetrade, derfor hedder alle butikkerne nu Phonetrade.

Vi forsøger så vidt som muligt, at skaffe de bedste reservedele på markedet, som er med til at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi køber altid store mængder, derfor kan vi tilbyde billige og konkurrencedygtige priser på alle reparationer.

Holdbarhed er altafgørende for et god oplevelse, derfor handler vi kun med anerkendte og professionelle leverandører, som kan give vores kunde de bedste forudsætninger.

Professionel og uafhængig reparatør

Hurtig service – uanset hvor du har købt din smartphone
Vi tilbyder hurtig og effektiv reparation af alle iPhones fra
Apple og alle iPads fra Apple

Endvidere står vores kompetente teknikere og supportere klar i butikken til at svare på dine tekniske spørgsmål. Hvis der skulle have opstået et mekanisk problem med din enhed, kan du blot indlevere den hos os, i stedet for den lange ventetid hos forhandleren. I august 2019 blev Phonecare opkøbt af Phonetrade og du kan forsat finde den samme gode service i vores 8 Phonetrade butikker.

Alle vores værksteder er ESD certificeret og godkendt til at håndtere elektronisk udstyr, hvilket betyder, at du som kunde har en sikkerhed i, at din enhed bliver repareret under de bedste forhold.
Du kan derfor trygt aflevere din smartphone eller tablet til os.

Se reparationspriser