fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 18:00
  • Lørdag: 10:00 til 15:00

Phonetrade Slagelse

Jernbanegade 14 - 4200 Slagelse

iPhone reparation Slagelse

Vores Phonetrade afdeling i Slagelse er lokaliseret i Jernbanegade 14. Hvis du er fra Slagelse, ved du allerede, at Jernbanegade er den mest centrale gade i byen. Dét er noget, som især vores kunder nyder godt af, da ventetiden på reparationen eksempelvis kan omsættes til en hurtig indkøbstur i Vestsjællandscenteret, der ligger klods op ad vores butik. Måske er du bosat lidt uden for Slagelse og søger iPhone reparation i Korsør eller Skælskør – vores butik i Jernbanegade har serviceret folk fra Slagelse og omegn i 5 år, og det er vi meget stolte af.

Uanset hvor i Slagelse du er bosat, kan du nemt tage turen til vores butik i Jernbanegade 14, der ligger blot 5 minutter fra banegården, to minutter fra et busstoppested, og skulle du være i bil, så har vi naturligvis også gratis parkeringspladser til dig lige foran butikken. Kommer du fra Skælskør eller Korsør for at få din iPhone repareret, går der også hyppige busforbindelser ind til Slagelse by.

I August 2019 blev Phonecare købt af Phonetrade og derfor hedder butikkerne nu Phonetrade.

Ødelagt skærmen i Vestsjællandscenteret?

Hos Phonetrade er vi stolte af, at vi kan prale over Danmarks bedste priser på reparationer af iPhone og iPad. Vi værner om vores kunder, fordi hos os er det dig, der er i centrum.Hvis vores kunder er glade og tilfredse, er vi hos PhoneCare ligeledes glade og tilfredse.

Har du eksempelvis tabt telefonen, og ødelagt skærmen på en shoppetur i Vestsjællandscenteret, så frygt ej, for vi står klar i butikken til at hjælpe dig. Du har din mobil igen efter cirka 30 minutter, men vi sætter som regel en time af til reparationen, blot for at være på den sikre side.

Stor erfaring, billig pris

Hos Phonetrade er vi utroligt stolte af, at vi var den første, og nu største, reparatør af smartphones og tablets i Slagelse og omegn. Vi har en kundebase, der inkluderer alle de store virksomheder og offentlige institutioner i hele Slagelse og omegn.

Derfor kan du være sikker på, at alle vores medarbejdere besidder den fornødne ekspertise og erfaring til at løse det problem, som du måtte have med din smartphone eller tablet. Vi hjælper både private samt erhverv, og det er naturligvis til de bedste priser, uanset om det er i privat- eller erhvervsregi.

Reparationer på ingen tid

Vi tilbyder altid reparationer den samme dag, som du kommer, og det betyder faktisk, at der som regel ikke går mere end 30 minutter, før vi har løst dit problem, og du kan forlade Jernbanegade 14 glad og tilfreds med en smartphone eller tablet, der fremstår, som var den ny. Vi tager dog forbehold for, at der ved tilfælde af eksempelvis vandskader kan gå længere tid, end de 30 minutter.

Vores butik i Jernbanegade i Slagelse tilbyder nemlig det, som vi kalder walk-in reparation, og det betyder ganske enkelt, at du slipper for at bestille tid eller andet, men i stedet kan du inden for butikkens åbningstider kigge ind, når det passer dig og få din smartphone eller tablet repareret på ingen tid. Ønsker du i stedet at sende din telefon til os via post, så er det også en mulighed, og der vil i så fald blive aftalt en pris på forhånd. Her skal du dog være opmærksom på forsendelsestiden i forhold til posten.