NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Vis kort

iPhone reparation Slagelse

Jernbanegade 14 – 4200 Slagelse

51 511 511

110.231 reparationer
23 min. gennemsnitlig reparationstid

Du er altid mere end velkommen til at kigge ind

Åbningstider
Mandag – fredag : 10 – 18
Lørdag: 10 – 15
Søn- & helligdage: Lukket

iPhone reparation Slagelse

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, LG, Sony og Nokia

PhoneCare i Slagelse ligger centralt og hyggeligt placeret i Slagelses mest centrale gade, Jernbanegade 14, 4200 Slagelse. Her er der ikke længere end 5 minutters gang til banegården og alle andre offentlige transport. Vi ligger klods tæt op ad Vestsjællandscentret, hvor der er rig mulighed for at handle ind, mens du venter på din iPhone reparation eller tablet blive repareret! Vi har i snart 5 år repareret iPhones og iPads i Slagelse og omegn, hvilket gør os til den første og største reparatør af smartphone og tablet i Slagelse. Vi servicerer alle store virksomheder og offentlige institutioner, hvilket giver os den fornødne erfaring og ekspertise til at service din virksomhed.

Mens vi reparerer din iPhone og iPad, kan du blot vente i vores flotte butik, hvor der vil være vand og kaffe til de ventende – Endvidere forhandler vi et stort sortiment af tilbehør mm. til din telefon.

Vores åbningstider er klokken 10-18 på alle hverdage og 10-15 om lørdagen. Hvis du er med offentlig transport, er der busstoppesteder blot 2 minutters gang fra butikken. Er du i bil er der parkeringspladser foran butikken, hvor du kan holde ganske gratis.

Hurtig reparation – afhentning samme dag og livstidsgaranti!

Hos PhoneCare i Slagelse tilbyder vi reparationer samme dag, det vil sige at størstedelen af gange går der ikke længere end 30 minutter, også kan du få din iPhone med igen. Der kan i tilfælde af f. eks. vandskadede telefoner, hvor vi tager forbehold for længere reparationstid. Der er åben for walk-in reparationer, hvilket betyder du ikke skal bestille tid og blot kan komme forbi til reparation når du det passer dig.

Hvis du selv indleverer din iPhone til reparation i Slagelse, klarer vi reparationen mens du venter, vil du derimod sende din telefon til os pr. post, skal du være opmærksom på forsendelsestiden. Der bliver altid aftalt en pris inden reparationen bliver påbegyndt.

Vi udfører reparationer på følgende enheder: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6S, iPhone 6S plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Reparation af tablets: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 5, iPad Air og iPad Air 2. Har du en model der ikke er nævnt, er du velkommen til at kontakte os. Har du brug for iPhone reparation i Slagelse, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os på tlf.: 51 511 511 eller ved at skrive til info@phonecare.dk Du kan også følge os på Facebook!

Book tid og undgå unødvendig ventetid

Bestil tid
Mere end 150.000 reparationskunder kan ikke tage fejl Vi lever af tilfredse kunder! Se anmeldelser på trustpilot.dk
267 anmeldelser 8,8
Stærke samarbejdspartnere