NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Vis kort

iPhone reparation Odense

Nyborgvej 21 – 5000 Odense C

51 511 511

110.231 reparationer
23 min. gennemsnitlig reparationstid

Du er altid mere end velkommen til at kigge ind

Åbningstider
Mandag – fredag : 10 – 18
Lørdag: 10 – 15
Søn- & helligdage: Lukket

iPhone reparation Odense

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, LG, Sony og Nokia

PhoneCare i Odense ligger centralt og strategisk godt placeret på en af Odenses mest trafikerede veje på Nyborgvej 21, 5000 Odense C. Her finder du én af Danmarks første og Odense første smartphone reparatør. Vi har nemlig ligget på adressen siden 2009, hvor den første iPhone kom til Danmark. Lige siden den dag, har vi været den foretrukne og lokale reparatør i Odense, hvor vi har kunder fra nær og fjernt på Fyn. Vi har repareret mere end 40.000 telefoner gennem årene i vores butik i Odense, hvilket gør os til den mest erfarne og bedste reparatør til din iPhone og smartphone.

Her kan du indlevere din iPhone, iPad eller Samsung smartphone til reparation og gå en tur på gågaden eller vælge at vente i butikken. Vi har gratis Wi-Fi som du frit kan benytte dig af, mens du sidder og får en kop kaffe eller vand, mens vi reparerer din iPhone.

Vores åbningstider er klokken 10-18 på alle hverdage og 10-15 om lørdagen. Hvis du er med offentlig transport, er der busstoppesteder blot 2 minutters gang fra butikken. Er du i bil er der parkeringspladser foran butikken, hvor du kan holde ganske gratis.

Hurtig reparation – afhentning samme dag og livstidsgaranti!

Hos PhoneCare i Odense tilbyder vi reparationer samme dag, det vil sige at størstedelen af gange går der ikke længere end 30 minutter, også kan du få din iPhone med igen. Der kan i tilfælde af f. eks vandskadede telefoner, hvor vi tager forbehold for længere reparationstid. Der er åben for walk-in reparationer, hvilket betyder du ikke skal bestille tid og blot kan komme forbi til reparation når det passer dig.

Hvis du selv indleverer din iPhone til reparation i Odense, klarer vi reparationen mens du venter, vil du derimod sende din telefon til os pr. post, skal du være opmærksom på forsendelsestiden. Der bliver altid aftalt en pris inden reparationen bliver påbegyndt.

Vi udfører reparationer på følgende enheder: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Tablet reparationer: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 5, iPad Air og iPad Air 2. Har du en model der ikke er nævnt, er du velkommen til at kontakte os. Har du brug for iPhone reparation i Odense, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os på tlf.: 51 511 511 eller ved at skrive til info@phonecare.dk Du kan også følge os på Facebook!

Book tid og undgå unødvendig ventetid

Bestil tid
Mere end 150.000 reparationskunder kan ikke tage fejl Vi lever af tilfredse kunder! Se anmeldelser på trustpilot.dk
267 anmeldelser 8,8
Stærke samarbejdspartnere