fbpx
Kundeservice: 51 511 511
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 18:00
  • Lørdag: 10:00 til 15:00

PhoneCare Odense

Nyborgvej 21 - 5000 Odense C

iPhone reparation Odense

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, OnePlus og Huawei

Vores PhoneCare afdeling i Odense er lokaliseret på Nyborgvej 21, 5000 Odense C. Hvis du er fra Odense, ved du måske godt, at Nyborgvej er en af de mest trafikerede veje i byen, og det er naturligvis helt strategisk, at vi siden 2010 har holdt til på denne vej i nummer 21. Leder du efter en god iPhone reparation nær Lumby eller Højby, håber vi dog, at du vil overveje at komme vejen forbi os for lynhurtig service.

Hvis du kommer med offentligt transport, er der rigtig gode muligheder. Der ligger nemlig busstoppesteder cirka 2 minutter fra butikkens lokation, og er du i bil, har vi også sørget for, at der er muligheder for dig. Vi tilbyder nemlig gratis parkeringspladser lige foran butikken.

En tur i Zoo eller H.C. Andersens hus?

Mens du venter på reparationen, har du rig mulighed for at nyde en af de mange attraktioner i Odense. Om det bliver til en tur i zoologisk have med hele familien, eller en hurtig tur forbi H.C. Andersens historiske hus, det er naturligvis op til dig selv, men der er rig mulighed for at nyde aktivitet, mens du venter på din smartphone eller tablet bliver repareret.

Omvendt tilbyder vi også alle ventende kunder, at de kan læne sig tilbage og slappe af i butikken, mens vi løser problemet. Der er altid Wi-Fi frit tilgængeligt, og vi supplerer gerne med en kop varm kaffe eller en tår vand, alt efter hvad du foretrækker.

Der er altså rig mulighed for, at du kan bruge tiden på lidt af hvert, imens vi kigger på din smartphone eller tablet. Vi tilbyder reparationer på iPhone, iPad, Apple, Samsung, OnePlus og Huawei.

Fyns foretrukne reparatør

Hos PhoneCare er vi stolte af at kunne prale med, at vi er Fyns foretrukne reparatør af smartphones og tablets. Vi har kunder fra alle steder på Fyn – helt fra Nyborg til Assens -, og det har siden 2010 resulteret i, at vi har løst mere end 50.000 reparationer af telefoner i afdelingen i Odense, hvilket vi også er utroligt stolte af.

Netop de mange tusinde reparationer kombineret med de mange års erfaring er noget, der giver vores kunder garanti for, at alle vores medarbejdere besidder de kompetencer, der er nødvendige for at løse det problem, som du måtte opleve.

Walk-in reparation

Vores afdeling i Odense tilbyder også walk-in reparation, og det betyder altså, at du bare kigger ind i butikken, når det passer dig, naturligvis uden at bestille tid. Som regel kan vi løse dit problem på 30 minutter, men vi sætter som regel en time af, så vi er på den sikre side. Der vil dog være enkelte skader, som eksempelvis vandskader, der gør, at reparationen vil tage endnu længere tid, og det skal der tages forbehold for.

Kig ind i butikken i Odense på Nyborgvej 21, og så fikser vi dit problem, mens du venter. Har du ikke mulighed for at kigge ind fysisk, tilbyder vi også, at du kan sende din smartphone eller tablet via posten, hvor vi på forhånd vil give dig en pris. Her skal du dog være opmærksom på, at der kan være ekstra forsendelsestid i forhold til posten.

Livstidsgaranti på ALLE reparationer

Hos PhoneCare er vi utrolig glade for at kunne tilbyde livstidsgaranti på alle reparationer. Dette er naturligvis endnu en sikkerhed for vores kunder,og dermed en garanti for, at arbejdet altid gøres ordentligt hos PhoneCare. Vores tiltro til egne kompetencer er ikke bare noget, som vi praler med – det er faktisk sandt, og netop derfor er vi den eneste reparatør af smartphones og tablets i Danmark, der tilbyder livstidsgaranti på alle reparationer.

Vi ved nemlig, at det er en tillidssag at skulle vælge et værksted til at kigge på ens smartphone eller tablet, og vi forstår vigtigheden af den vigtige data, der kan være gemt på devicet, hvorfor vi altid er omhyggelige og præcise i vores arbejde.

Kig ind i vores butik på Nyborgvej 21, 5000 Odense C, så kigger vi på problemet. Vi er til stede på alle hverdage mellem 10 og 18 samt lørdage mellem 10 og 15.

Undgå unødvendig ventetid Book tid i en af vores butikker