NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Vis kort

iPhone reparation Næstved

Sct Mortens Gade 5D – 4700 Næstved

51 511 511

110.231 reparationer
23 min. gennemsnitlig reparationstid

Du er altid mere end velkommen til at kigge ind

Åbningstider
Mandag – fredag : 10 – 17
Lørdag: 10 – 15
Søn- & helligdage: Lukket

iPhone og iPad reparation i Næstved

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, LG, Sony og Nokia

PhoneCare i Næstved ligger centralt placeret i Næstved by ved siden af Café Vivaldi – 5 min. gang fra Næstved station. Her finder du vores 400 m2 store butik med fuldt udstyrede værksteder, som er godkendt af Samsung. PhoneCare har ligget i Næstved og på adressen i snart 4,5 år, hvilket gør os til den største og første iPhone og smartphone værksted i Næstved. Vi servicerer alle offentlige institutioner og virksomheder i Næstved og omegn, hvilket gør os til den lokale og foretrukne reparatør i byen.

Hos PhoneCare i Næstved kan du indlevere din iPhone, iPad og smartphone til reparation og gå dig en tur i gågaden. Hvis du hellere bare vil tage et lille hvil, kan du altid vente i vores 400 m2 store butik, hvor der vil være lounge og lidt koldt til ganen. Vi har gratis Wi-Fi som du frit kan benytte dig af, mens du sidder og nyder noget koldt eller varmt at drikke. I mellemtiden reparerer vi din iPhone, iPad eller smartphone.

Vores åbningstider er klokken 10-17 i alle hverdage og 10-15 om lørdagen. Hvis du kommer med offentlig transport, er der busstoppesteder tæt på butikken, og er du i bil, findes der gode parkeringsmuligheder tæt på butikken, hvor der er gratis parkering.

Hurtig reparation – afhentning samme dag og livstidsgaranti!

Hos PhoneCare i Næstved tilbyder vi iPhone reparation og reparationer samme dag, dog i de fleste tilfælde går der ikke længere end 30 minutter, også kan du få din iPhone med igen. Der kan i visse tilfælde af f. eks. vandskadede telefoner, hvor vi tager forbehold for længere reparationstid. Der er åben for walk-in reparationer, hvilket betyder du ikke skal bestille tid og blot kan komme forbi med dit Apple produkt.

Hvis du vælger at indlevere din iPhone reparation hos os i Næstved, klarer vi reparationen med det samme, vælger du derimod at sende din telefon til os pr. post, skal du være opmærksom på forsendelsestiden. Der bliver altid aftalt en pris inden vi begiver os ud i en reparation.

Vi udfører reparationer på følgende enheder: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Tablet reparationer: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 5, iPad Mini samt iPad Air 1 & 2. I tilfælde af reparation på en anden model, bedes du tage kontakt til os enten pr. email og telefon – endvidere kan du se den komplette liste under reparations-siden. Har du brug for iPhone reparation i Næstved, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os på tlf.: 51 511 511 eller ved at skrive til info@phonecare.dk. Du kan også følge os på Facebook

Book tid og undgå unødvendig ventetid

Bestil tid
Mere end 150.000 reparationskunder kan ikke tage fejl Vi lever af tilfredse kunder! Se anmeldelser på trustpilot.dk
267 anmeldelser 8,8
Stærke samarbejdspartnere