fbpx
Kundeservice: 51 511 511
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 17:00
  • Lørdag: 10:00 til 15:00

PhoneCare Næstved

Sct Mortens Gade 5D - 4700 Næstved

iPhone og iPad reparation i Næstved

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, OnePlus og Huawei

Vores PhoneCare afdeling i Næstved ligger centralt placeret i midtbyen, lige ved siden af Café Vivaldi. Vi arbejder altid på, at alle vores afdelinger er så centralt placerede som muligt, og vores afdeling i Næstved er med sine blot 5 minutters gågang fra Næstved Station ingen undtagelse.

Søger du iPhone reparation nær Holsted eller Brandelev, vil vi anbefale at tage turen til Næstved centrum for at blive serviceret af os. Vores Næstved værksted samt butik byder på 400 m2, hvor vi ligeledes gør en dyd ud af alle vores kunder altid er glade og tilfredse. Netop derfor garanterer vi en hurtig service, der altid er i top.

Butikken er placeret meget tæt på andre busstoppesteder, hvis du kommer med offentlig transport, og ellers er der som nævnt blot 5 minutter gågang til stationen. Kommer du i bil, er der mange gode parkeringsmuligheder – naturligvis tæt op ad butikken!

Tag en tur i gågaden, eller læn dig tilbage

Den centrale beliggenhed af vores Næstved afdeling gør det ideelt for alle de ventende at tage en hurtig tur gennem gågaden. Hvis man ikke ønsker at benytte sig af butikkens faciliteter, er der nemlig rig mulighed for at tage et kig i en af de mange andre spændende butikker, som gågaden i Næstved byder på.

Hvis du er fra Næstved eller kommer fra Brandelev eller Rønnebæk, kan du med fordel medbringe din computer, mens du venter, i så fald du ikke ønsker at tage et lille kig i gågaden. Vi tilbyder nemlig gratis Wi-Fi, og vi forkæler naturligvis din gane med noget koldt eller varmt at drikke, mens du venter i butikkens lounge, så du kan læne dig tilbage og slappe helt af, imens vi fikser din smartphone eller tablet.

De første og største

Hos PhoneCare afdelingen i Næstved er vi utroligt stolte over, at vi kan prale med, at vi var det første, og nu største, værksted til reparation af smartphone, herunder iPhone, OnePlus, Huawei, Samsung, LG, Nokia eller Sony, og tablet i Næstved. I snart 5 år har vores butik nemlig præget gadebilledet i Næstveds smukke gågade, hvor vi er stolte af fortsat at servicere glade og tilfredse kunder – både privatkunder og erhvervskunder.

Vi servicerer nemlig også alle offentlige institutioner samt virksomheder i Næstved, Rønnebæk, Brandelev og omegn, og derfor er vi stolte af at kunne kalde os den lokale og foretrukne reparatør i byen. Netop derfor kan du være sikker på, at alle vores medarbejdere besidder den fornødne erfaring i forhold til, at du kan forlade vores butik med et styks fikset problem.

Ude igen, før du ved af det

Vi tilbyder alle vores kunder i Næstved og omegn iPhone og iPad reparation og andre reparationer samme dag, og det betyder ganske enkelt, at du er ude af vores butik med et løst problem, før du ved af det. I langt de fleste tilfælde, kan vi løse problemet på 30 minutter, men er det et større problem som eksempelvis en vandskade, så tager vi forbehold for, at der kan gå længere tid med reparationen.

Hos PhoneCare kalder vi det walk-in reparation, og det betyder ganske enkelt, at du slipper for at bestille tid. I stedet kigger du bare ind, når det passer dig, og så hjælper vi dig med det problem, som du måtte have. Har du ikke mulighed for at kigge ind fysisk i butikken, kan du naturligvis også sende din telefon via posten, men her skal du være opmærksom på forsendelsestiden i forhold til posten. Vi aftaler selvfølgelig prisen på forhånd.

En garanti for livet – iPhone reparation

Når du får dine reparationer af smartphones eller tablets lavet hos PhoneCare, har du den unikke fordel, at vi giver livstidsgaranti på alle reparationer, og det er vi faktisk de eneste i Danmark, der tilbyder. Vi er nemlig klar over, hvor vigtigt elektronisk udstyr generelt set er, og vi kender vigtigheden af, at det bare spiller med smartphonen og tabletten. Der kan være livsvigtigt data eller andre ting, der har en vis affektionsværdi, og derfor kan du være sikker på, at din smartphone eller tablet er i de rette hænder i vores butik i Næstved, hvor vi står klar med et smil til at fikse det problem, du måtte have.

Undgå unødvendig ventetid Book tid i en af vores butikker