fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 18:00
  • Lørdag: 10:00 til 15:00

Phonetrade Kolding

Helligkorsgade 11D - 6000 Kolding

iPhone reparation Kolding

Vores Phonetrade afdeling i Kolding er lokaliseret i Helligkorsgade 11D i hjertet af Koldings gågade, hvor vi dagligt tilbyder vores services til glade og tilfredse kunder fra Kolding og dig, der kommer forbi fra Vonsild eller Seest. Vores servicemindede medarbejdere, den skarpe pris og den enormt hurtige service er nogle af de ting, der gør, at vi håber, vi er værd at rejse et lille stykke for, hvis du er fra omegnen.

I August 2019 blev Phonecare købt af Phonetrade og derfor hedder butikkerne nu Phonetrade.

Læn dig tilbage i butikken eller nyd gågaden

Når du har indleveret din telefon i vores butik, bestemmer du selvfølgelig selv, om du ønsker at benytte ventetiden i butikken eller i gågaden. Vi tilbyder i hvert fald Wi-Fi til fri benyttelse til alle vores kunder, og de, der ønsker at supplere med en kop varm te eller kaffe, har naturligvis også den mulighed. Omvendt er der også rig mulighed for at benytte den korte ventetid andetsteds i gågaden, eksempelvis kan indkøbene blive klaret i mellemtiden i den overfor liggende Føtex.

Om du ynder at bruge ventetiden hos os eller andetsteds er naturligvis dit valg. Vi garanterer en hurtig reparationstid og service fra øverste hylde, så du kan slappe af, mens din smartphone eller tablet bliver repareret.

Mere end 25.000 reparationer på bagen

Siden butikkens åbning for omkring 6 år siden har vi repareret mere end 25.000 telefoner fra Kolding og omegn, og det er noget, vi hos PhoneCare er utroligt stolte over. Vi var den første, og nu største, reparatør af smartphones og tablets nær Seest og Vonsild og de andre byer nær Kolding, og derfor kan du være ganske rolig for, at alle vores medarbejdere besidder de fornødne kompetencer i forhold til at løse dit problem let og fejlfrit.

Hurtig ind, hurtig ud

Hos Phonetrade er det en del af servicen, at vi udfører reparationen hurtigt og minutiøst. Vores afdeling i Kolding tilbyder nemlig walk-in reparation, hvilket betyder du kan komme ind i butikken, lige når det passer dig, og aflevere telefonen, naturligvis uden at bestille tid. Som regel kan vi løse problemet på cirka 30 minutter, men for at være på den sikre side, forbeholder vi os som regel en times tid til at løse problemet.

Der vil dog være reparationer, der tager ekstra tid, og eksempelvis ved vandskader tager vi forbehold for, at ventetiden er længere. Hvis du kommer ude fra byen i offentlig transport, kan du stå af ved Klostergården, hvorfra du blot har 200 meter til vores butik. Er du i bil, er der mange gode parkeringsmuligheder blot 100 meter fra butikken ved Borchs Gård.

Det er altid nemt at være bagklog

Hos Phonetrade ved vi, at det er nemt at være bagklog, og uheldige situationer som en tabt telefon og en ødelagt skærm kan desværre opstå ud af det blå. Netop derfor tilbyder vi både walk-in reparation og livstidsgaranti, så du har din sikkerhed for, at telefonen eller tabletten altid kan få ny skærm lynhurtigt til de skarpeste priser og så endda med livstidsgaranti.

Hvis du kommer for at få din iPhone repareret, og kører du for eksempel fra Seest, så håber vi, at du efter dit besøg hos os vurderer, at vi var køreturen værd. Vi har åbent på alle hverdage mellem 10 og 18, og om lørdagen tilbyder vi vores hjælp mellem 10 og 15. Den centrale placering gør butikken nem at finde, og de mange transportmuligheder gør det ideelt både at komme frem og tilbage fra butikken. Vores kunder betyder nemlig alt for os, og derfor gør vi vores arbejde præcist og minutiøst ved hver enkelt reparation.