NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden
Vis kort

iPhone reparation København Ø & Østerbro

Østerbrogade 105 – 2100 København Ø

51 511 511

110.231 reparationer
23 min. gennemsnitlig reparationstid

Du er altid mere end velkommen til at kigge ind

Åbningstider
Mandag – fredag : 10 – 18
Lørdag: 10 – 16
Søn- & helligdage: Lukket

iPhone reparation København Ø / Østerbro

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, LG, Sony og Nokia

PhoneCare i København på Østerbro ligger på Østerbrogade 105, 2100 København Ø, som er centralt placeret på Østerbro ved Jagtvej og tæt på Hellerup – 2 min. gang fra offentlig transport og kommende metro. På denne adresse, har der været mobilreparationsværksted i snart 9 år, hvor PhoneCare overtog butikken i år 2016. Vores store og flotte butik er derfor kendt som den lokale reparatør i området, hvilket vi er rigtig stolte af, eftersom vores kunder betyder alt for os. PhoneCare tilbyder iPhone reparation København Ø til Danmarks absolut skarpeste priser.

Hvis du ikke er bosat på Østerbro, er der ikke mere end 15 minutters kørsel fra Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavn eller Indre by hen til vores butik – Hvor du selvfølgelig bliver betjent af vores kompetente personale, samt kan vi prale af at have Danmarks billigste priser på iPhone og iPad reparationer.

I butikken kan du indlevere din iPhone, iPad og smartphone til reparation og gå dig en tur langs det hyggelige Østerbrogade og nærliggende områder. Hvis du hellere bare vil tage et lille hvil, kan du altid vente i butikken, hvor vi har et behageligt venteområde. Hvis du i mellemtiden står og skal bruge noget tilbehør eller assistance, står vi naturligvis til rådighed under hele forløbet.

Vores åbningstider er klokken 10-18 på alle hverdage og 10-16 om lørdagen. Hvis du kommer med offentlig transport, er der busstoppesteder lige foran butikken og er du i bil, findes der gode parkeringsmuligheder foran butikken og i det nærliggende område.

Hurtig reparation – afhentning samme dag – Danmarks billigste – Ekstraordinært livstidsgaranti!

Hos PhoneCare i København på Østerbro tilbyder vi de fleste reparationer samme dag, dog i 95 % af tilfældene går der ikke længere end 30 minutter, også kan du få din iPhone eller smartphone med igen. Når du får repareret en telefon eller tablet hos os, kan du være sikker på, at du ikke betaler for meget for en reparation. Vi har nemlig Danmarks billigste priser på iPhone og iPad reparationer, eftersom vi er Danmarks største kæde af reparationsbutikker og køber stort ind og samtidig prissætter vores reparationer lavt, så det kommer vores kunder til fordel. Når du får repareret din mobil hos os, får du livstidsgaranti med i prisen, så du er sikker på, at alt virker som det skal.

Vi har åben for walk-in reparationer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bestille tid, men blot komme forbi fra gaden. Hvis du vil være sikker på, at vi har tid til dig, så kan du med fordel bestille en tid på vores hjemmeside let og hurtigt.

Hvis du vælger at indlevere din iPhone eller smartphone til reparation hos os i København, klarer vi reparationen med det samme, vælger du derimod at sende din telefon til os pr. post, skal du være opmærksom på forsendelsestiden. Der bliver altid aftalt en pris inden vi begiver os ud i en reparation. Vi udfører reparationer på følgende enheder: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. iPad reparationer: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 5, iPad Air og iPad Air 2. I tilfælde af reparation på en anden model, bedes du tage kontakt til os enten pr. e-mail eller telefon.

Har du brug for iPhone reparation i København, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os på tlf.: 51 511 511 eller ved at skrive til info@phonecare.dk. Du kan også følge os på Facebook!

Book tid og undgå unødvendig ventetid

Bestil tid
Mere end 150.000 reparationskunder kan ikke tage fejl Vi lever af tilfredse kunder! Se anmeldelser på trustpilot.dk
267 anmeldelser 8,8
Stærke samarbejdspartnere