fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 18:00
  • Lørdag: 10:00 til 16:00

Phonetrade Østerbro

Østerbrogade 105 - 2100 København Ø

iPhone reparation København Ø & Østerbro

Phonetrade afdelingen i København Ø er placeret på Østerbrogade 105. Her har vi haft et kontor og værksted i mere end 8 år, og vi har i den tid hjulpet mange kunder med at reparere deres telefoner. Hos Phonetrade i København Ø betragter vi os som din lokale reparatør, og vi gør alt for at levere en service, der gør det værd at komme tilbage næste gang, du har brug for en reparation.

I August 2019 blev Phonecare købt af Phonetrade og derfor hedder butikkerne nu Phonetrade.

Uanset hvor i København du bor, er der ikke langt til et Phonetrade værksted. Skulle du være bosat omkring Vesterbro, på Frederiksberg, ved Sydhavnen eller i indre by, er der aldrig langt til Danmarks billigste mobilreparation af iPhone og iPad.

Knust skærmen i fælledparken?

Vi bryster os af at kunne sige, at vi har Danmarks billigste priser på reparation af iPhone og iPad, men vores største prioritering er tilfredse og glade kunder, som går fra vores butik med en telefon, som fungerer 100 %. Det skal jo trods alt være muligt at kunne dokumentere alt det spændende, smukke og sjove, som foregår i København Ø. Skulle du dog være så uheldig at tabe telefonen på en sten i Fælledparken, kan du få din skærm repareret hos os og fortsætte gåturen cirka 30 minutter senere – vi sætter dog for det meste 60 minutter af til reparationen blot for at være på den sikre side.

Lokation af butikken

Hos Phonetrade ønsker vi at være centralt tilstede for vores kunder. Placeringen af vores butik er nøje udvalgt for at kunne tilbyde vores service til flest muligt fra den samlede adresse. Vi går op i at placere os strategisk godt – forstået på den måde, at der skal være mange forbindelser, der går næsten direkte til vores adresse, uanset hvilken afdeling i landet du vælger.

Det skal være nemt og bekvemt at indlevere din mobil til reparation i København. Er afdelingen i Østerbro tættest på dig, har du mulighed for at gå en tur i området eller vente i vores butik, imens vi fikser din telefon. Reparationerne plejer ikke at tage mere end 30 minutter. Vi har åbent fra 10-18 i hverdage og 10-16 om lørdagen, netop fordi vi gerne vil være tilgængelige, når uheldet er ude.

Walk-in reparation

Vi foretager reparationer af mange forskellige typer mobiler. Uanset om du er ejer af en iPhone, og iPad, kan du indlevere den på Østerbrogade eller i afdelingen i København V og få kompetent service på trods af de lave priser.

Hvis du søger en billig iPhone reparation i Hellerup, ligger vi heller ikke langt væk – vi har trods alt næsten samme postnummer. Vi ønsker at være værd at rejse for, selvom turen kun varer omkring 15 minutter i offentlig transport. Du behøver hverken at bekymre dig om kvaliteten af vores reparationer eller booking af tid.

Hop på bussen og kom med din telefon, så betjener vi dig, da vi i høj grad mener, at det er en selvfølge at tilbyde ‘walk-in’ reparationer. Vær dog opmærksom på, at vi kan have travlt, og derfor kan det alligevel være en god idé at sende os en besked, så vi kan sætte tid af til at fikse din telefon.