Kundeservice: 51 511 511
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 18:00
  • Lørdag: 10:00 til 16:00

PhoneCare Vesterbro

Vesterbrogade 48 - 1620 København V

iPhone reparation København V & Vesterbro

Reparation af iPhone, iPad, Apple, Samsung, OnePlus og Huawei

Går du København V tyndt for at finde din lokale pusher til iPhone reparation? Hos PhoneCare i København V sørger vi for at tilbyde en iPhone reparation af høj kvalitet til borgerne med postnumre fra 1500-1799. Vi holder til over for Vesterbros Torv på Vesterbrogade 48.

Vi tilbyder reparationer af mange forskellige telefoner: Både iPhone, iPad, Samsung, Huawei og OnePlus, og vi har arbejdet med reparationer af telefoner siden 2010. Tjek vores udbud af telefonreparationer og find din telefon og pris på den specifikke reparation. Hvis ikke du finder din telefon blandt modellerne, bør du ringe til os – vi klarer tæt på alle telefoner.

Ventetiden er sød med is på Vesterbros Torv

Hos PhoneCare tager de fleste reparationer ikke mere end 30 minutter. Vi sætter oftest 60 minutter af til en reparation – mest for at være på den sikre side. Det tager ikke lang tid for os at skifte en knust skærm, så hvis du har tid, kan du sætte dig på Vesterbros Torv og nyde en is i mellemtiden, hvis vejret tillader det. Hvis ikke, er der altid varmt og tørt i vores butik, hvor du kan slumre, indtil vi har genoplivet din telefon.

Hvis du søger reparation af iPhone og iPad på Frederiksberg – fortvivl ej. Nok tilhører vi ikke samme bydel, men vi ligger placeret næsten klos op ad Frederiksberg, og derfor kan du nemt gå til Vesterbrogade, hvis din telefon har det kritisk.

Præcis reparation og billig pris

Der er mange konkurrenter af iPhone reparation på Frederiksberg og i København generelt, men vi vil understrege, at vi går langt for at tilfredsstille dig som kunde. Vi tilbyder livstidsgaranti på vores reparationer, det vil sige på vores reservedele. Vi forsøger altid at indhente de bedste reservedele – både originale og uoriginale – for at få det bedste resultat. At vi så kan bryste os af at være Danmarks billigste reparatør af iPhone og iPad betragter vi som en sidegevinst.

Vores mål er at være din go-to mobilreparatør i København V og på Frederiksberg, og det er et mål, vi synes, at vi nærmer os. Vores personale står klar til at tage imod dig og din elektroniske ven, og det gør vi i tidsrummet 10-18 i hverdage og 10-16 på lørdage

Planlæg eller ‘drop-in’

I dag er det vigtigt at have en velfungerende telefon, fordi man blandt andet får sine nyheder og fødselsdagsinvitationer direkte på telefonen, et sekund efter at det er sket. Vores telefon er også med til at dokumentere vores hverdag. Når telefonen går i stykker, er det ikke langt fra at kunne invalidere os, hvis vi har et arbejde, hvor vi afhænger meget af det digitale apparat.

Husk, vi reparerer din telefon hurtigt, så du kan fortsætte din dag – næsten – som om intet var hændt. Hvis du vil være sikker på, at vi har tid, bør du lige skrive en mail eller ringe til os, så vi sætter dig i kalenderen. Men man kan jo ikke altid planlægge, hvornår telefonen går i stykker, så du kan naturligvis også komme som ‘drop-in’ kunde og få din telefon fikset med det samme.

Reparation før afrejse fra Hovedbanegården

Hos PhoneCare læner vi os op ad en lang karriere og tilstedeværelse i branchen, og vi er naturligvis stolte af at have været med fra starten. Vi har oparbejdet erfaring på området, og det, synes vi, gør os til et troværdigt og kvalitetsbevidst valg. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og det er med til at holde vores priser nede – men det gør også, at reparationen går hurtigt, og du kan nå dagens andre ærinder.

Skal du for eksempel nå et tog, en bus eller metroen fra Hovedbanegården, ligger vi tæt nok på til, at du hurtigt kan komme frem og tilbage, hvis du vil have fikset telefonen før rejsen. Uden for vores butik går busserne i pendulfart, og du vil nemt kunne hoppe på den næste bus og stadig nå på arbejde.

Undgå unødvendig ventetid Book tid i en af vores butikker