fbpx
Kundeservice: 50 10 10 90
  • Åbningstider
  • Mandag til fredag: 10:00 til 18:00
  • Lørdag: 10:00 til 16:00

Phonetrade Aarhus

Fiskergade 1 - 8000 Aarhus C

iPhone reparation Aarhus

Reparation af iPhone og iPad

Phonetrade i Aarhus holder til på Fiskergade 1, centralt placeret i hjertet af Aarhus. Vi tilbyder reparation af smartphones til dig, der har været uheldig med din telefon. Søger du reparation af iPhones i Skanderborg, Silkeborg eller i Risskov er vores mål, at vi er værd at rejse et lille stykke for.

Vi tilbyder altid livstidsgaranti, og det betyder, at vi står til ansvar for de reparationer, vi foretager os. Skulle du opleve problemer med de reservedele, vi har brugt, erstatter vi dem naturligvis med et smil. Kom forbi Fiskergade i hverdage mellem 10-18 og om lørdagen mellem 10-16. I August 2019 blev Phonecare købt af Phonetrade og derfor hedder butikkerne nu Phonetrade.

Find frem hurtigt i centrum

Uanset hvor i landet du bor, synes vi, at det skal være nemt at få repareret smartphonen. I Aarhus har vi placeret os strategisk ved Åboulevarden og Magasin for at sikre, at du hurtigt kan finde vejen herhen, når du står i en frustrerende situation.

Kommer du til Aarhus for en reparation af iPhone, synes vi, at det mindste, vi kan gøre, er at være effektive og billige – men med præcision og kvalitet for øje. Du kan parkere uden for vores butik, selvom det er en smal gade. Skulle parkeringspladserne være optaget, kan du prøve længere nede af Fiskergade.

Vi ved, at uheldet ikke kan planlægges

Vi holder åbent i tidsrummet 10-18 i hverdagen og 10-16 om lørdagen.

Kommer du forbi om lørdagen, kan det være, vi har ekstra travlt, men vi forsøger selvfølgelig altid at passe alle kunder ind i en fair tidsramme. Vi er meget forstående overfor, at man jo ikke kan planlægge, hvornår skaderne sker.

Ordn ærinder eller nyd en kop kaffe

Imens vi reparerer din telefon, kan du ordne ærinder i Magasin, på Søndergade eller sætte dig langs åen, hvis vejret er godt. Åen i Aarhus centrum er skøn om sommeren, og det dejligt at sidde langs åen og nyde en is. Hvis det blæser, er koldt eller regner udenfor, kan du naturligvis altid sætte dig i vores butik og vente afslappet.

Hos os kan du nemt og bekvemt vente på, at din telefon bliver klargjort i hænderne af kompetente folk. Nyd i mellemtiden en kop kaffe og slæng dig på vores siddepladser. Vi har gratis WiFi, så du kan ordne business eller bare sumpe på Facebook imens.

Vores reparationer tager som regel ikke mere end 30 minutter. Hvis det omvendt er tilfældet, at du har tabt telefonen i åen, har du for det første nok lidt et andet forhold til åen, men hvis du skynder dig ned til Fiskergade, kan det være, at vi kan nå at genoplive din smartphone. Skader ved vandskade kan tage længere end 30 minutter, men vi giver dig et fair overslag, så du kan bruge tiden på noget andet.

Fiks og færdig – klar til billede i Aros

Vi tilbyder reparation af iPhone og iPad nær nogle af de største byer i Danmark – og så tilbyder vi det til den billigste pris. Vi har repareret elektronik og telefoner siden 2010 og har derfor en del års erfaring efterhånden. Hos os får du kompetent vejledning og gode råd. Hvis du gerne vil sikre din smartphone i fremtiden, kan du naturligvis også skaffe et godt cover eller panserglas hos os. Vi sætter det gerne på for dig.

Det kan være frustrerende at blive frataget den frihed, der er forbundet med at have en smartphone – og som lokal i Aarhus eller omegn går det jo slet ikke, hvis man ikke kan dokumentere den obligatoriske tur i Aros’ regnbue eller Mølleparken. Kom forbi os og bliv klar til en shoppetur eller turistsafari i Aarhus.