reparation af SAMSUNG GALAXY Note 2 – N7100

Samsung Galaxy Note 2 Pris
Komplet front m/LED & ramme Tilbud kr. 1295,-
kr. 1095,-
USB stik / Ladestik kr.  395,-
Jack stik kr.  395,-
Sim kort holder kr.  595,-
Kamera – Front kr. 295,-
Kamera – Bag kr. 395,-
Batteri kr. 295,-
Middel cover kr. 295,-
Bag cover kr. 195,-
Småreparationer & div. kr. 250,-
Væskeskade rensning kr. 450,-
Software opdatering Gratis
Teknisk hjælp & opsætning Gratis

* Alle priser er angivet med reservedele, montering & 25% moms.

Advarsel imod udskiftning af kun glas

 

Ifølge Samsung må der ikke fortages udskiftning af kun frontglasset. Ved skade på glasset skal komplet frontpanel udskiftes, bestående af frontglas, LED skærm og touch funktion, som er limet sammen af Samsung fabrikken.

Uautoriserede værksteder tilbyder udskiftning af kun glas, stik imod kundens interesse. Fabriksgarantien bortfalder øjeblikkeligt, da uoriginale glas reducere telefonernes levetid og funktionalitet.

Samsung GALAXY Note 2 reparation

Hos os er du sikret en professionel reparation med tryghed for faglært & autoriseret håndværk.

Vores værksted er autoriseret Samsung Service Point og vi tilbyder reparation samt garanti service af alle Samsung mobiltelefoner, tablets og tilbehør.

Vi har mere end 25 års erfaring med fejlsøgning og reparation af elektronik.

Det er din garanti for at dit Samsung mobil produkt er i sikre hænder

Vores teknikere arbejder bag glasvægge, så vores kunder kan selv se hvordan vi håndtere reparationerne. Vores personale uddannes løbende, for at være opdateret i de sidste nye teknologier.

For at opnå den bedste kvalitet & holdbarhed i vores reparationer, bruger vi kun reservedele af højeste kvalitet & stiller store krav til vores leverandør.

Vi har 1-time express service på Samsung mobil reparation, hvor vi tilbyde de fleste  reparationer indenfor kun 1 time, hvis du har bestilt tid på forhånd.

(Dette gælder ikke modeller som skal limes)

Så skal du ikke undvære din Samsung mobil eller Tab så længe. Imens du venter, byder vi på en dejlig kop kaffe i vores hyggelige ventelonuge.

Advarsel imod udskiftning af kun glas

 

Ifølge Samsung må der ikke fortages udskiftning af kun frontglasset. Ved skade på glasset skal komplet frontpanel udskiftes, bestående af frontglas, LED skærm og touch funktion, som er limet sammen af Samsung fabrikken.

Uautoriserede værksteder tilbyder udskiftning af kun glas, stik imod kundens interesse. Fabriksgarantien bortfalder øjeblikkeligt, da uoriginale glas reducere telefonernes levetid og funktionalitet.

AFDELING I NÆSTVED & KØBENHAVN

Vores Samsung Service Center har afdelinger i Næstved, Århus & København

Her finder du vores afdeling i København: http://samsungsp.dk

Samsung garanti service

Vi tilbyder hurtig & gratis garanti service af Samsung mobiltelefoner & tablets. – Uanset hvor du har købt din Samsung

( TDC, 3Mobil, Telia, Telenor, Call me, Telmore, CBB, Elgiganten, Bilka, Expert, Fona, osv. ).

Vil byder også gratis support og hjælp til alle Samsung brugere.

Nu kan du hoppe ventetiden over med din forhandler og komme direkte til værkstedet…

Advarsel imod udskiftning af kun glas

Ifølge Samsungs forskrifter, må der ikke fortages udskiftning af kun frontglasset, da det vil beskadige flere af telefonens andre funktioner. Derfor skal hele frontpanelet udskiftes, bestående af front glas med frontramme og LED skærm, limmet sammen til et komplet panel.

Desværre er der uautoriserede værksteder som tilbyder kun glasudskiftning, stik imod Samsungs regler og kundens interesse. Disse glas er uoriginale og af en meget dårlig kvalitet med en langsom og sløv touch funktion, som ikke virker 100% korrekt og efterhånden beskadiger telefonens andre funktioner.

Vi advare derfor imod uautoriserede værksteder, da de bruger uoriginale reservedele, som kraftigt reducere telefonernes levetid. Ved reparation hos et uautoriseret værksted, bortfalder fabriksgarantien øjeblikkeligt.

Behold fabriksgarantien

Da vi er autoriseret Samsung Service Center, beholder du fortsat fabriksgarantien på dit Samsung produkt efter reparation hos os.

Ved reparation hos et uautoriseret værksted, bortfalder fabriksgarantien øjeblikkeligt.

Bestil tid i online kalender

Nu kan du i ro og mag, bestille tid til reparation i vores online kalender. Det er meget nemt og det tager kun 2 min. at lave en booking. Så vil der være en tekniker klar, når du ankommer, så du ikke skal undvære smartphone så længe.

2 års garanti på reparationer

Når du har fået din mobiltelefon eller tablet repareret hos os, yder vi selvfølgelig 2 års reklamationsret på de dele vi har udskiftet ved reparationen.

Du forlader altid butikken med en kvittering i hånden, hvilket er din sikkerhed for at du altid kan komme tilbage, hvis det udførte arbejde ikke lever op til forventningen. Denne kvittering skal du gemme, da det er din dokumentation i tilfælde af reklamation.

Total tryghed under og efter reparation

Vi er et autoriseret værksted og er derfor forsikret med kundeansvar, så du kan være 100% tryg, imens dit produkt er i vores varetægt.
Vores forsikring dækker både uheld, og alle de skader vores medarbejdere kan forvolde dit produkt under og efter reparation hos os.

De bedste priser med prisgaranti

Vores priser er blandt Danmarks laveste… Faktisk er vi så sikre på at vores priser er de bedste, at vi giver prisgaranti på alle vores iPhone reparationer. Vi undersøger markedet jævnligt og presser vores leverandører for at sikre vores kunder den bedste pris. Hvis du finder denne samme reparation til en billigere pris, refundere vi forskellen plus en findeløn

100% Tilfreds eller pengene tilbage

Hvis vores reparation eller service ikke er 100% tilfredsstillende, afmontere vi straks vores reservedele og tilbagebetaler det fulde beløb.

På den måde er vores kunder altid tilfredse og vi yder altid vores bedste.