NYHED! Vores butikker har fået forlængede åbningstider i hverdage og lørdage, se åbningstider i bunden af hjemmesiden

Erhverv

Hvorfor få en erhvervsaftale med PhoneCare?

Vi kan tilbyde dig som kunde, de bedste priser og vilkår, da vores værksteder er autoriserede, hvorfor vores høje standarder, service og erfaring kommer dig til gode. Vi ved hvor meget din smartphone og tablet, betyder for dig og din virksomhed og Jeres dagligdag, hvilket er derfor vi prioriterer Jer forrest i køen og sikrer, at hele processen forløber sig gnidningsfrit.

Vores værksteder er placeret strategisk i store byer, så vi kommer så tæt på din virksomhed som muligt. Vores værksteder er fuldt ESD-optimerede til at sikre din smartphones sikkerhed når vi reparerer den. Alle vores teknikere er certificerede og uddannede, og står klar til at reparere din smartphone eller tablet så snart du afleverer din enhed.

Du har som virksomhed en masse fordele ved at være erhvervskunde, da vi kan tilbyde attraktive rabatter på vores i forvejen, så lave priser, som sparer Jer for en masse resurser i forbindelse med reparationer.

supporter

Attraktive rabatter og fordele

Priserne hos PhoneCare er i forvejen de allerbilligste i hele Danmark, men det er også det eneste vi går ned på. Vores kvalitet af reservedele, service og reparation er i top og alligevel har vi lidt ekstra til dig som erhvervskunde. Vi tilbyder en skræddersyet rabataftale til dig og din virksomhed! Vi giver op til 15% rabat alt afhængig af volumen. Denne rabataftale gør sig gældende på reparationer, covers, panserglas, headset, ladere og andet tilbehør.

erhverv-smartphones

phonecare-badge

Altid højeste prioritet som erhvervskunde

Vi sætter en ære i at yde den bedste mulig service for dig som partner. Derfor kommer du som erhvervskunde altid forrest i køen ved reparationer og konsultationer. Vi kan træffes på de fleste tider af døgnet via telefon, mail eller chat. Derudover får I adgang til vores Erhvervsportal, hvor I nemt og hurtigt kan oprette nye reparationer og få et overblik over alle jeres igangværende og afsluttede reparationer.

Altid hurtig service

PhoneCare er lynhurtig, når det kommer til reparationer – der bliver naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten, ej service.
Vi tilbyder 1-times reparationer, fra når du indleverer din mobiltelefon hos os i en af vores 5 butikker, til du afhenter den igen.
Hvis du vælger at anvende vores brugervenlige sendesystem, så går der 72 timer fra du sender, til du modtager den retur igen med posten.

Indlevering af iPad og tablets tager ca. 72 timer, hvor dette kan variere alt efter travlhed, eftersom processen er mere omfattende og tidskrævende. Du kan endvidere sende den indtil vor værksted, hvor der vil gå ca. 3-5 dage fra start til slut.

Undgå at indlevere til store forhandlere og elektronikkæder, da der oftes kan gå op til 4 uger, hvor alt din dyrebare data bliver slettet. Indgå en aftale med PhoneCare erhverv, så er du og din virksomhed, godt kørende!

phonecare-iphone

Gratis lånetelefon mens vi reparerer din

Hos PhoneCare får du ved indlevering af din enhed, en låne telefon der lever op til de seneste standarder på markedet. Vores lånetelefoner er fuldt funktionsdygtige, og indeholder de vigtigste funktioner, så du problemfrit kan fortsætte din dagligdag.

Mere end 150.000 reparationskunder kan ikke tage fejl Vi lever af tilfredse kunder! Se anmeldelser på trustpilot.dk
267 anmeldelser 8,8